Hoofdpijn

  • #1

    Hoi!

    Ik heb al maanden last van mijn hoofd aan mijn wenkbrauwen en ogen. Dit komt in periodes terug, dokter zegt dat het zeker geen hersentumor is want het heeft andere symptomen en bovendien ben ik er heel jong voor (24 jaar). Nu weet ik van mezelf dat ik een hypochonder ben, zeker na afgelopen jaar is dit toegenomen. Ik voel me telkens ook weer schuldig dat ik niet naar de dokter ga, dan denk ik altijd: wat als ik niet ga en ik wel iets heb, dan kan dit echt niet wachten. Ik ben al zo vaak naar de huisarts gegaan dit jaar dat ik het wil afleren en mijn leven weer op orde stellen, eventueel met een psycholoog.

    Ik had nog een vraag: kan je als hypochonder uw klacht blijven aanhouden? Omdat je er de hele tijd aan denkt, kan dat de hoofdpijn in stand houden en gaat daarom niet over?

     

    Reageer
    #2

    Ja dat kan zeker

    Reageer
Reageer op: Hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief