Geleidelijk verminderde informatie verwerking

  • #1

    Ik (man 48 jaar) loop al een 4-tal jaren rond met een gevoel van duizeligheid die maar niet wil wegtrekken en geleidelijk erger wordt. Het is geen draai-duizeligheid maar het beste kan ik het omschrijven alsof ik vertraagd en verdoofd door het leven ga. Het is alsof de informatie die mijn ogen, oren, etc... opdoen niet goed / snel verwerkt wordt waardoor ik meer mijn hoofd erbij moet houden tijdens bv hardlopen, auto-rijden, werk, etc... Daarnaast meer vage klachten zoals moeite hebben met sommige woorden uitspreken (zoals munitie), soms pijntjes op borst, schouders.

    Als ik 65 jaar zou zijn zou ik het normaal vinden maar ik ben dus een veertiger nog....

    Omdat het zo vage klachten zijn (alla we zijn allemaal moe en hebben hoofdpijn) weet ik niet zo goed om welk advies / doorverwijzing ik mijn huisarts zou moeten vragen? Of is er uberhaupt iets gaande? Ik vindt het vervelend om onnodig de huisarts lastig te vallen en vrees ook wel dat in het ziekenhuis altijd iets gevonden wordt.

    Tot nu toe zijn bloedwaardes allemaal prima.

    Wat te doen?
    Paul

    Reageer
    #2

    Ook met 65 jaar is dat niet normaal!

    Heb je veel stress/spanningen (gehad)?
    Gebruik je medicijnen, alcohol of drugs?

    Reageer
    #3

    Nee, geen stress of spanning, geen medicijnen, drugs en beperkt alcohol; sinds 1/1 eigenlijk niets.
    Liefst zou ik een specialist spreken die kan onderzoeken maar bij welk specialisme? Wat voor doorverwijzing zou ik moeten vragen?
    Paul

    Reageer
    #4

    Dat zou dan de neuroloog zijn

    Reageer
Reageer op: Geleidelijk verminderde informatie verwerking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief