Veel klachten

 • #1

  Goedemiddag,

  Ik heb al een hele tijd verschillende klachten waarvan ik niet meer goed weet wat ik ermee moe.
  Ik heb al zo'n 15 jaar last van paniekaanvallen. Aan het begin daarvan ben ik naar de dokter geweest en die constateerde een b12 tekort. Daarvoor spuit ik dus ook al die tijd al iniecties maar ik heb niet het idee dat die ook maar iets doen aan mijn klachten. In de loop van de jaren zijn er steeds meer klachten bijgekomen. Ik ben eigenlijk altijd moe. Voel me nooit uitgerust maar op sommige dagen is het veel erger. Ik voel me dan zo slap. Net alsof ik zo om kan vallen. Ik heb hier al vele oorzaken voor gezocht maar nooit echt iets kunnen vinden dat het echt beïnvloedde (voeding, menstruatie etc). Verder heb ik soms aanvallen waarbij miin hele lichaam begint te trillen maar ik heb ook wel eens dat alleen mijn hand of een vinger trilt. Ook heb ik altijd spierpijn. Vooral in mijn schoudere en borstkas. Maar ook mijn benen doen pijn. Als ik lange tijd stil moet staan gaat mijn hartslag heel snel en voelen mijn benen erg stijf en gespannen. Sinds een half jaar is er ook duizeligheid bij gekomen. Niet een draaiduizeligheid maar meer een gevoel alsof ik flauwval. Dit komt ook vooral als ik sta of loop. Ik heb hiervoor een onderzoek bij een duizeligheidscentrum gehad maar hier is niks uitgekomen.

  Ik heb al vele dingen geprobeerd (supplementen, ademhalingstherapie, psychosomatische fysiotherapie) maar er is niets dan mij geholpen heeft. Ik blijf me elke dag moe, slap en zwak voelen. Ik ben 37 maar voel me en leef als een bejaarde.

  Heeft iemand tips in welke hoek ik nog kan zoeken?

  Reageer
  #2

  Ik was nog vergeten te noemen dat ik ook altijd een erg lage bloeddruk heb. Daar heb ik al een tijdje extra zout voor gegeten maar dat hielp ook niet bij mijn klachten. Verder heb ik in rust een hele lage hartslag. Vaak rond de 50 maar zodra ik opsta schiet het omhoog naar 110-120.

  Reageer
  #3

  Het zijn toch allemaal klachten die bij paniekaanvallen en hyperventileren passen.

  Reageer
Reageer op: Veel klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief