Pijn en meer

 • #1

  Goedemidag ik zal een heel lang verhaal kort proberen te maken. Ik loop op dit moment bij de fysio en die wil mij elke week terug sturen naar de huisarts. Maar vervolgens krijg ik ook week het zelfde verhaal te horen dat het mischien aan het zenuwgestel ligt en dat ik nog even moet door oefenen. Ik doe dagelijks oefeningen in huis voor de pijn. Het word er uit eindelijk niks beter op (Beetje moederloos word je er dan van)

  Ik zal even mijn lijstje benoemen met klachten. Een paar van de klachten heb ik al vanaf mij jeugd. En sommigen zijn er de laaste jaren bij gekomen.

  1 - rugpijn (vanaf 13 jaar)

  2 - hoofdpijn soms vrij extreem - ( ook vanaf een jaar of 10 ongeveer)

  3 evenwicht stoornis , gevoel van kamer rond draaien als ik bed lig. Focussen om naar 1 punt te kijken. Soms erbij overgeven. Niet omhoog of omlaag kunnen kijken ander gevoel van draaien. En overdag bij begin aanval gevoel dat ik naar rechts word getrokken.  - ( Vanaf 16 jaar)

  4 moe -  ook vanaf tiener jaren.

  5 electrische stroomstoot gevoel door hoofd - vanaf tiener jaren.

  6 regelmatig tintelingen in wangen - vanaf tiener jaren.

  7  kippenvel gevoel ( Puur het gevoel er gaan geen haartjes overeind en er komen geen bulletjes , wat normaliteit wel is bij kippenvel) Begint soms in nek en trekt in een vlaag naar mijn voor hoofd. Of ik krijg het op 1 kuit of op een arm en zo wisseld dat de hele dag door. Minimaal 10 keer per dag. Maar dat begon ook ergens in mijn jeugd.

  8 gevoel van mes steken in benen en armen. Hele dagen door. Ergens begonnen in de jaren toen ik in de 20 was. Maar dit zijn meer periodes. Heb er goede periode tussen zitten dat dit even naar de achtergrond verdwijnt. Laatse tijd is het wel vrij heftig voor een cijfer kan ik sommigen pijn scheuten op dit moment soms wel een 9 geven.

  9 spiertrekkings boven benen en in kuiten. Ik voel het dan echt goed bewegen in de kuit of benen. Voor paar jaar terug geleden had ik het bij mijn bovenbeen aan de voorkant 2 weken non stop.

  En voor paar jaar geleden viel de huisarts op dat mijn kracht in het rechterbeen minder was.

  Voor al deze klachten heb ik nou al heel wat psychologen gezien. Want het word altijd op stres en angst gegooit. Ik ben ook altijd overal naar toe geweest in de hoop er vanaf te komen. Maar het lijkt net hoe ouder ik word hoe erger de klachten en extremer ze worden. Ik ben nou trouwens bijna 40 jaar. Wie oh wie heeft een gouden tip of iets waar ik mee voor uit kan. Of welke richting ik op moet zoeken.

  Ik heb trouwens geen last van stres , ik rook en drink ook niet. ( Roken wel gedaan)

  In ieder geval alwel bedankt voor het lezen van dit lange verhaal.

   

  Reageer
  #2

  Je hebt geen maag- darmklachten? Geen ademhalingsklachten?

  Reageer
  #3

  Is er ook al eens een uitgebreid bloedonderzoek gedaan? Je hebt geen over- of ondergewichtz?

  Reageer
  #4

  Goedemidag john.

  Ik heb mijn leven wel altijd problemen met mijn stoelgang gehad. Of last van flinke verstoppingen of het tegenover gestelde. En heb wel altijd last van zuurbranden. En heb niet echt last van ademhaling in de zin van naar adem happen of iets dergelijks.Aleen als ik in bed lig heb ik wel last van een krakende ademhaling.

  Uit gebreid bloed onderzoek niet aleen op los staande dingen dan vitamines dan schildklier. Mijn huisarts ziet het nut er ook niet van in om dat te gaan doen. Kippenvel gevoel word weg gewimpeld op het verhaal je kunt overal kippenvel van krijgen bv film muziek ect. Maar zo vaak op een dag. En het is ook alleen het gevoel. Rug pijn overbelasting tintelingen hyperventelatie enz enz. Mvg

  Reageer
  #5

  Om dingen te kunnen uitsluiten, zou ik je willen vragen om toch even onderstaande test te doen
  https://www.dokter.nl/hyperventilatietest/

  Reageer
  #7

  Goedendag john.

  Heb de test gedaan en heb een score van 36%

  Was net net in mijn vorige bericht nog vergeten te vermelden dat ik de laaste 2 jaar over gewicht heb i.v.m stoppen met roken. Maar sinds januari ben ik gelukkig weer een paar kilo kwijt. Ik was altijd vrij stabiel met mijn gewicht en niet te zwaar. 1.60 bij 50 a 55 kilo.

   

  Mvg

  Reageer
  #8

  Lijkt erop dat je dan een vrouw bent.
  Gebruik je de pil? Hoe verlopen de menstruaties?

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dat klopt inderdaad. Dat loopt allemaal wel goed. Nooit geen problemen mee gehad eigenlijk. Ik gebruik geen pil of andere voorbehoedsmiddelen.

  Mvg

  Reageer
  #10

  Doe ook eens die andere test die ik stuurde.

  Reageer
  #11

  Ook gedaan er waren 1 of meerdere antwoorden  maar kan ook andere oorzaken hebben stond er.

  Mvg

  Reageer
  #12

  Nooit last van een depressie gehad?

  Reageer
  #13

  Nee gelukkig geen ervaring mee.

  Reageer
  #14

  Heb je als kind bepaalde aandoeningen/ziekten gehad? Trauma's opgelopen in je jeugd?

  Reageer
  #15

  Niet zover ik weet , het enigste wat ik weet is dat ik op jonge leeftijd wel klaagde over duizeligheid. Ik moest regelmatig bloed prikken. Heb een keer een onderzoek gehad met plakkers op mijn hoofd en dan een verhaaltje lezen ofziets. Maar daar is naar mij weten nooit wat uit gekomen. Heb ook nooit in het ziekenhuis gelegen of iets.

  Reageer
Reageer op: Pijn en meer
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief