Tintelingen/ doof gevoel

  • #1

    Ik heb een constante tinteling in mijn voeten (vooral mijn 2 teentjes naast mijn kleinste teentje) en dit geeft een vermoeid en pijnelijk gevoel in onderbenen met daar ook een lichte ti tinteling. Dit heb ik ook in mijn armen en handen. Dit verergerd wanneer ik een bepaalde houding aanneem. Mijn huisarts heeft me al meerdere keren het zelfde voorgeschreven (befact forte met vit. B6,b12 en magnesium) dit helpt niet want de klachten blijven. Ook heb ik niet last van hyperventilatie. Ik ben een vrouw van 19 jaar. Weet iemand wat het is? Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Ik dacht misschien aan RSI iemand had me dit gezegt. Kan dat?

    Reageer
    #3

    EEn orthomoleculair therapeut zou het nader kunnen uitzoeken. Op alternatief gebied zijn er andere testmethoden. B6 kan je beter samen met andere B-vitamines gebruiken en beter in de actieve vorm. Wat je voeten betreft is goed schoeisel ook belangrijk. Tegenwoordig zijn schoenzolen vaak erg elastisch,w aardoor ze geen steun geven.

    Reageer
    #4

    RSI zou kunnen

    Reageer
Reageer op: Tintelingen/ doof gevoel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief