Hartoverslagen

  • #1

    Beste mensen

    Sinds mn hele leven heb ik last van hartoverslaan. Niks verbazend mn moeder en haar vader hebben het ook en de laatste is er zelfs ouder dan tachtig mee geworden. Misschien is het niks maar sinds enige tijd heb ik last van geforceerd ademhalen en stokt ook en dan lees je op internet wel iets over hartproblemen. Kan het ook niks met elkaar te maken hebben en gewoon verkeerd ademen zijn (want laatste tijd veel dat mn hart overslaat).

    groet BH

    Reageer
    #2

    Ook ik heb sinds een jaar last van hartoverslagen (ik ben trouwens blij te lezen dat jij en je familieleden er al jullie hele leven last van hebben). Ik ben ermee naar de huisarts geweest en hartfilmpje laten maken. Niets op te zien gelukkig! Waarschijnlijk is er niets ernstigs met je hart. Ook ik adem verkeerd waardoor ik soms hartkloppingen en hartoverslagen krijg. Ik ga sinds kort naar een haptonoom en sindsdien is het minder geworden. Ik heb ook ceasartherapie gehad maar dit hielp bij mij niet.
    Als je het niet vertrouwd ga dan toch naar de huisarts. Die kan je misschien gerust stellen.
    Succes!

    Reageer
Reageer op: Hartoverslagen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief