word gek help me

 • #1

  hallo allemaal willen jullie me aub helpen.ik heb de laatste tijd veel last vaqn hartoverslagen niet 1 maar 6 achter elkaar hij blijft dan overslaan.raak dan helemaal in paniek.meestal had ik gewoon 1 hartoverslag daar kon ik mee leven,maar de laatste tijd heb ik er heel veel achter elkaare,de dokter zei tegen mij 3 jaar geleden dat je met hartoverslagen 80 jaar kan worden!maar vin het heel eng,net als vandaag ook op me werk raakte helemaal in paniek,omdat ie over bleef slaan,daarna ben ik heel moe en heb ik een lamme arm geen pijnlijke arm maar lamme arm.kan iemand mij uitlegge wat het allemaal inhoud of dat het ernstig is,kan iemand mij gerust stellen alvast hartelijk bedanlkt jill

  Reageer
  #2

  Wat vervelend! Ik heb zelf ook sinds een jaar last van hartoverslagen. Hier ben ik ook mee naar de dokter geweest en heb een hartfilmpje laten maken. Gelukkig was hier niets op te zien en ook tegen mij zei de dokter dat je gewoon oud kunt worden met hartoverslagen. Wat jij zegt dat hij soms meerdere keren achter elkaar overslaat heb ik ook. Dat voelt gewoon heel naar! En je raakt er van in paniek.
  Heb je al eens op de website http://www.hartoverslag.tk gekeken? Misschien heb je een histamine intolerantie?
  Bij mij komt het waarschijnlijk door stress. Ik heb ook een hele tijd paniekaanvallen gehad. Sinds kort ga ik naar een haptonoom en ik heb het gevoel dat hierdoor de hartoverslagen ook minder worden. Maar ik juich nog niet te vroeg want ik ben er nog steeds niet helemaal vanaf.
  Succes!

  Reageer
Reageer op: word gek help me
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief