word gek van me zelf

  • #1

    hallo ik ben wallie een man van 44. Ik ben 20 jaar geleden behandeld voor angstaanvallen veroorzaakt door de gedachte dat ik ziek was(huidkanker) ik liep al met deze gedachte vanaf mijn 16e. Gelukkig ben ik goed behandeld en er nooit meer last van gehad. Nu mijn verhaal. Ik heb nu al 4 maanden last van allerij klachten. Het begon op de 1 op andere dag met vol gevoel opboeren en maagklachten hier ben ik voor naar de dokter geweest en kreeg medicijnen. Maar de klachten gingen niet weg,voelde me moe en onzeker pijn in mijn maag begon uit te stralen naar mijn linkerzij milt. De dokter besloot bles te laten prikken(vrij ruim geprikt zei ze) maar alles was goed. Klachten bleven aanhouden dus een echo van boven en onderbuik ook daar was niks te zien en de radioloog vroeg nog eens waar de pijn echt zat en heeft nog eens speciaal naar de plek gekeken en het was helemaal ok. In de tussen tijd gingen de gedachtes van maagkanker door mijn hoofd met gevolg allerlij vagen klachten. Ik weer terug naar de dokter en er volgde een gastroscopie en de uit slag was weer goed. Ben ook in de tussen tijd onder behandeling van een psycholoog omdat ik vorig jaar mijn vader oma en een goede vriend ben verloren en de dokter en psycholoog denkt dat mijn klachten hierdoor komen tevens slik ik ook oxazepam.
    Het ging een tijdje goed zeker na de uitslag van de gastroscopie.
    Maar nu ben ik al een tijd verkouden en de dokter hoorde slijm op me linker long dus heb anti biotica nu. en je raad het al ik heb me zelf in me hoofd geprent dat het wel eens leukemie kan zijn wat ik al van het begin heb. Heb al 3 kleine blauwe plekken ontdekt ( werk in de installatie) maar kan me niet herinneren dat ik me eigen gestoten heb de laatste week, ook heb ik 2 punt bloedinkjes ontdekt en heb het gevoel van flauw vallen en hitte aanvallen(geen koorts).Heb me probleem al verteld op het leukemie forum en daar word gezegt dat de dokter bij de eerste bloedtest al leukemie had kunnen zien althans eventuele gevolgen. Ik vandaag nog de dokter op gebeld maar de assistent vond mijn klachten niet nodig om weer langs te komen en zei dat ik eerst maar even de kuur moest afwachten. Familie en vriendin zegt tegen me dat ik niks heb en dat ik me niet zo druk moet maken.
    Maar geloof me ik voel me echt ziek heb het niet meer onder controle en voel me ondertussen een lastpost bij de dokter.

    Reageer
    #2

    Dit zijn dan toch weer de angstaanvallen zoals je die 20 geleden ook al een keer had.
    Met alle onderzoeken die je hebt gehad, kun je uitsluiten dat er ernstigs aan de hand is. Dat zou dan al lang ontdekt zijn. Maar angst en spanningen kunnen natuurlijk wel een heleboel klachten veroorzaken. Ook lichamelijke klachten.
    Doe eens de volgende testen:
    http://www.dokter.nl/index.php?option=com_hyperventilatietest
    http://www.dokter.nl/index.php?option=com_angststoornistest

    Reageer
    #3

    dank u wel voor u reactie
    Ik weet ook dat het angst is waarschijnlijk maar de pijnen zijn gewoon contineu aanwezig en dat maakt het juist zo moeilijk allemaal.
    Tevens heb ik ook hyperventilatie waar ik ook voor behandeld word.

    Reageer
    #4

    testen toch maar even gedaan maar scoor enorm hoog.

    Reageer
    #5

    De angst en de hyperventilatie kunnen een heel scala aan lichamelijk klachten veroorzaken. Het zijn ook geen klachten die alleen maar in je verbeelding (tussen de oren) bestaan. Ze zijn er echt. Alleen is er niets ernstigs aan de hand. Ze zijn wel vervelend. Voor mensen met een angststoornis of hypochondrie is dat natuurlijk maar heel moeilijk te begrijpen en te geloven.
    Lees eens de columns over angst:
    http://www.dokter.nl/dossiers/angsten

    Voor de symptomen van hyperventilatie kijk hier:
    http://www.chronischehyperventilatie.nl/index.php?page=symptomen

    Reageer
Reageer op: word gek van me zelf


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief