Mezelf gek aan het maken

 • #1

  Hartelijk dank voor het lezen van mijn bericht.

  Ik ben een jonge vrouw van 25 jaar met helaas vervelende klachten. Ik heb pijn rondom mijn stuitje en in de anus. Het voelt alsof het vol zit en het drukt. Ook brandt het zo nu en dan.

  Een jaar of drie geleden ben ik bij een dokter geweest die met een video de binnenkant heeft bekeken en slechts aambeien zag. Daarnaast ben ik vier maanden geleden bij een dokter geweest met exact dezelfde klachten. Die heeft ook weer aan de binnenkant gevoeld en voelde alleen een flinke aambei, en twee uitwendige, verder niks.

  De klachten zijn kort na dat onderzoek verdwenen en nu dus, vier maanden later helaas terug. Ben ik nu heel stom om weer helemaal over mijn toeren bang te zijn voor Anuskanker? Ik heb helaas hypochondrie dus dat is weer het eerste wat in mij opkomt... Ik hoop zo dat iemand mij een beetje gerust kan stellen hier wat ik kan het zelf helaas niet en mijn huisartsenpraktijk is nog een hele week dicht.

  Reactie
  #2

  Je bent meerdere keren met dezelfde klacht bij de dokter geweest. Telkens met dezelfde diagnose. Waarom zou het nou in een keer anders zijn? Het zijn nog steeds dezelfde klachten

  Reactie
  #3

  Ja dat weet ik niet dan ga ik toch weer twijfelen of het toch niet wat anders is. Dank voor uw reactie een alvast een zeer fijne jaarwisseling!

  Reactie
  #4

  Er is geen reden om aan iets anders te gaan denken hoor

  Reactie
  #5

  Hallo,

  Ik kom wederom even terug op hetzelfde onderwerp. Ik ben toch maar weer naar de huisarts geweest omdat de pijn maar blijft aanhouden. De huisarts merkte geen inwendige aambeien of iets anders op. Toch zit er op dezelfde plek als vier maanden geleden een bobbel. De huisarts toen dacht toen dat dat een inwendige aambei was.

  Ik heb uitgelegd waar het zat maar toch zei ze niks te merken. Ik vraag me nu zo af wat dit kan zijn want het blijft in m'n hoofd hangen...

  Even een raar praatje maar als ik dus mezelf controleer voel ik een kronkelig, ik kan dus niet recht omhoog m'n vinger steken want dan kom ik tegen een dakje aan. Om verder naar binnen te kunnen moet ik eek beetje naar de zijkant afwijken. In dat 'dakje' of ik die 'kronkeling' zit dus een harde gladde bobbel onder de huid. Wat kan dat nou zijn? Is dat een stuk darm? Of bot? Snap er niks van en ben alsnog bang voor een tumor en dat de huisarts me niet snapt.

  Reactie
  #6

  Dit is een beetje een gekke tekening maar ter illustratie.

  Die groene pijl zou dan dus de vinger omhoog zijn en die oranje bobbel is dat onder de huid

  Reactie
  #7

  Dat is dus je endeldarm die je voelt

  Reactie
Reageer op: Mezelf gek aan het maken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief