beklemmend gevoel armen, nek en boven op borst

 • #1

  Vorig jaar tijdens mijn vakantie werd ik voor de eerste keer geconfronteerd met tintelende/slapende armen (gewoon overdag op de rand van het zwembad). Dit duurde ongeveerd een minuutje waarna e.e.a. gewoon weer wegtrok.
  Deze klacht is sindsdien (augustus 2007) nog een paar keer opgedoken. De laatste weken echter heb ik er gemiddeld 1 x per week last van. Ik sport vrij veel (fietsen, fitness, hardlopen) en heb tijdens het sporten absoluut geen last van mijn hart (geen te hoge hartslag, misselijk gevoel etc.). Wel heb ik de laatste tijd vrij veel rugklachten waarvoor ik inmiddels ook in behandeling ben bij de fysiotherapeut.
  Waar moet ik mijn klachten ergens zoeken ? Het tintelende gevoel of slaperig gevoel van mijn armen doet zich altijd onaangekondigd en plotseling voor. Het begint met tintelingen naar de armen met uiteindelijk het slaperige gevoel waarna het gevoel zich verplaatst naar de borstkas. Na een halve - 1 minuut verdwijnen de klachten weer en kan ik gewoon functioneren.

  Reageer
  #2

  Ik zou toch voorzichtig zijn en dit met een arts bespreken, maar ik zou zeker ook naar de Chiropractor gaan, hij kan eens kijken waar er wat zenuwen klem zitten enz.
  Zeker ook omdat je rugklachten hebt! Een fysio kan niets aan de stand van de wervels doen de Chiropractor wel.
  Sterkte en Succes, Brenda.

  Reageer
Reageer op: beklemmend gevoel armen, nek en boven op borst
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief