mijn hart en ik

  • #1

    hallo allemaal.

    heb sinds 7 jaar angst en paniekaanvallen en heb menig ziekenhuis van binnen gezien.
    heb last van hart bonzen pijn in linkerarm,knijpen op mijn borst en verkramping rond mijn mond.
    heb heel veel hartfilms gehad ,alles was gelukkig goed maar klachten blijven ontstaan.
    heb fietstest gehad 24 uur kastje echo van hart.
    ze zeggen nu is spanning maar weet niet waarvan.
    het begint meestal aan linker zijkant van mijn borstkast dat voelt aan als een verkramping en dat komt de rest meteen erachteraan.
    heb veel last als ik zit en dan opsta dat mijn hart sneller gaat of als ik smorgens mij borstkast strek en dan los laat hij te keer gaat.
    ben daardoor ook naar een ander ziekenhuis gegaan omdat ik zoiets had ze geloven me niet.heb daar alle onderzoeken zoals bloed,hartfilm fietstest echo gehad en alles gelukkig goed,maar mijn leven staat stil.
    ik weet niet hoe ik de artsen moet duidelijk maken dat ik er veel last van heb en ben nu echt bang omdat het mijn leven beheert.als ik ergens heen gaat begint het al.wil ik rustig liggen in bad of zo begint het weer.beweeg ik me gaat hij ook sneller en steeds zeggen ze doe je zelf.sorry maar vraag me af hoe. ik weet niet meer welke weg ik moet inslaan heb al 4 verschillende ziekenhuizen gezien,klachten blijven elke dag weer opnieuw komen.bij geringste ik doe of niet doe.
    heb aan cardioloog gevraagt of het ritmisstoornissen waren of echte hartkloppingen en hij zegt gewoon nee zijn het niet doe je alleen steeds zelf anders hadden we het wel gezien bij de fietstest.

    groetjes richard.

    Reageer
    #2

    hoi
    ik heb hetzelfde. ook angsstoornis. slik al 8 jaar sertraline.
    ook al bij verschillende cardiologen geweest. komen er maar niet uit. durf niet meer te gaan sporten, bij inspanning voel ik hem overslaan!
    met de fietstest durfde ik niet verder tegaan omdat hij ging overslaan, de cardioloog was niet tevreden met mijn test en moet over een paar weken opnieuw fietsen. missch dat het bij mij komt van de sertraline?
    ik heb er ook helemaal genoeg van. voel me zo onzeker en bang dat ik iets aan het hart heb. ook vooral smorgens heb ik heel snelle hartslag, hij gaat tekeer als ik onder de douche sta, alsof ik de marathon ren.
    ik weet het ook niet meer. ik laat je iets weten hoe mijn volgende fietstest afloopt.
    jij ook veel sterkte en hou vol!
    gr yen

    Reageer
    #3

    hoi yen....

    ik ervaar ook steeds het zelfde.
    inderdaad als ik in bad ga en wil ontspannen voel ik mijn hele lichaam op de hartslag mee gaan.
    en als ik me dan ga afdrogen gaat hij als een sneltrein.ga ik fitnissen gaat hij ook zeer snel.
    moet ik ergens heb hetzelfde.
    heb al gevraagt ik ritmestoornissen heb of zijn het echte hartkloppingen maar ze zeggen van niet maar het is zeer vervelend.
    mijn fietstesten waren goed heb er in november nog een gehad en zat boven het maximale uit.maar heb het niet alleen met iets doen,heb het ook als ik stil zit.
    de vraag is wat mankeert er.

    gr richard

    Reageer
Reageer op: mijn hart en ik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief