Stuwing op de borst en in het hoofd

  • #1

    Ik hoop dat iemand dit hier herkent en mij gerust kan stellen. Ik loop sinds mijn bevalling van 5 maanden geleden met een scala aan klachten. Toegegeven, we hebben geen gemakkelijke start gehad en ik balanceer op het randje van een burn-out.
    Nu heb ik de volgende klacht. Ik heb met regelmaat last van hartkloppingen, al vervelend genoeg maar niets alarmerends, aldus mijn cardioloog. Maar elke keer wanneer mijn hart een slag mist en daarna compenseert met een harde boem, voel ik een flinke stuwing op mijn borst en in mijn hoofd. Ik kan zeggen dat dit flink pijn doet en met name voorkomt in rust. Overigens heb ik komende maandag een maagonderzoek omdat mijn huisarts vermoedt dat mijn slokdarm ontstoken is. Het is vooral de stuwing die ik voel waar ik me zorgen om maak. Ervaar ik dit omdat er problemen zijn met mijn slokdarm? Is het stress? Mijn cardioloog zegt dat het echt niets met het hart kan zijn, anders was dit naar voren gekomen op de ECG. Ik hou verder ook geen vocht vast oid en heb een lage bloeddruk. Als ik erg last heb van de stuwing heb ik soms wel de prikkel om te hoesten. Iemand een idee? Herkent iemand dit?

    Reageer
    #2

    Beste anoniem,

    Mijn oom kampt met dezelfde problemen als u destijds. Stuwing naar het hoofd, druk op de borst, hoesten. Zelfs flauwvallen. Het is erger met bukken. Hij heeft boezemfibrilleren en een pacemaker. De artsen kunnen echter niets vinden wat de klachten kan veroorzaken. Hij has een bacterie in het bloed. Die is weg maar de klachten blijven. Ook een gat in het middenrif kan de klachten niet verklaren.

    Bent u er in de loop van tijd achter gekomen wat uw klachten heeft veroorzaakt?

    Reageer
    #3

    Ik heb ook last van stuwing vanuit de maaggebied naar slapen hoofd! Heb ook periodes van onregelmatige hartslag. Het gekke is dat als ik mijn bloeddruk meet het vaak zelfs optimaal genoemd wordt ! Ik heb meer last van stuwingen dan de onregelmatigheid. Gisteren op sportschool gestopt vanwege die stuwingen! Ook al deed ik heel rustig. Het lijkt je bijna zal neervallen, zwart om mij heen, je stil moet staan of zitten.
    Dag ervoor stond ik nog zonder klachten in tuin paar uren te werken!! Soms denk ik mijn medicijnen schildklier Tirosint veroorzaakt?! Hiervoor levothyroxine teva, ook bijwerkingen, maar geen ritmestoringen. Het voelt, stuwing, alsif er een enorme druk vanuit midden ern soort gasbel naar boven drukt wat ook hoofdpijn bij slapen veroorzaakt ! Zo erg, dat je gsuw wil zitten of liggen! Wat is dit??? Want andere dagen kan ik alles !!

    Reageer
    #4

    Ik denk dat je dit toch het beste met je behandelend arts kunt bespreken

    Reageer
Reageer op: Stuwing op de borst en in het hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief