constante drukkende pijn en kraken

  • #1

    Goedenavond, ik heb voor de tweede keer in ongeveer 2 maanden een aantal uur acuut last van een drukkende irriterende uitzettende pijn rond mijn linkschouder/borst, een verhoogde hartslag (waarschijnlijk door te stress) en inconsistent last van krakend en 'ploppend' geluid bij het gebied van mijn hart. Over deze periode van een aantal uur komen de symptomen in vlagen voor.. Heeft iemand misschien enig idee wat dit kan zijn?

    ik ben een jongen van 19 met geen (zover ik weet) medische condities. Ik heb echter wel een slecht slaap patroon en ik stress snel.

    Reageer
    #2

    Verder wil ik toevoegen dat bij het dieper inademen, er extra (voelbaar) gekraak is en ook is de drukkende pijn wat hoger

    Reageer
    #3

    Ik zou de huisartsenpost bellen,zij kunnen jouw adviseren...

    Reageer
    #4

    Dat ben ik ook van plan zodra ze weer beschikbaar zijn. Vroeg me alleen af hoe ik met mijn klachten om moet gaan tot die tijd.

    Reageer
    #5

    De HAP is 24 uur per dag bemand, deze site maar een paar uur per dag.
    Bij spoedklachten kun je dus beter de huisartsenpost bellen.

    Reageer
    #6

    Update voor toekomstige lezers:

    ik bleek een klaplong te hebben na een xray scan en ben naar de spoedeisende hulp gestuurd!! Ga aub naar de huisarts als je soortgelijle klachten hebt als ik!

    Reageer
Reageer op: constante drukkende pijn en kraken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief