Pijn, knakkend en krakend geluid bij pees aansluitingen

  • #1

    Hallo beste mensen,

    Ik kamp al circa 2 à 3 jaar met schouder, rug en nek pijn. De pijn begint in mijn schouder er loopt door naar mijn nek en rug...
    ik ben bij de huisarts geweest en de reumatoloog maar werd naar huis gestuurd met het verhaal dat dit mijn lichaam is en ik er mee moet dealen. Dit kwam kei hard aan want de pijn is er altijd wel. Soms meer dan anders.

    Wanneer ik mijn schouders beweeg komen er knakkende geluiden van de schouderblad (alsof er spieren die vastzitten tegen elkaar bewegen). Wanneer ik mijn arm rond draai knakt er iets en kraakt er wat bij mijn schouder.
    Ik ben bij de fysiotherapie geweest en er werd een controle gedaan bij mijn rug, schouder en nek. Terwijl ik zit en de fysiotherapeut aan mijn rug en schouders voelt wordt ik duizelig en misselijk. Wanneer er bij mijn nek gecontroleerd wordt val ik flauw (voor het eerst in mijn leven). De fysiotherapeut heeft meerdere massages uitgevoerd maar er kwam geen vooruitgang.
    Ook is het tweemaal voorgekomen dat we voor een schoolopdracht en yogales staande een heel zacht kloppende ‘massage’ kregen. Ook hier werd ik erg duizelig en misselijk van tijdens de kloppingen bij mijn rug en schouders.

    Ook bij mijn polsen, knieën, enkels en nek heb ik dezelfde klachten als ik cirkels maak.
    Ik maak me erg zorgen hierom. Ik ben sinds februari aan het sporten en meer aan het bewegen maar de klachten blijven en worden erger.

    Het was allemaal begonnen bij mij knieën toen ik nog ergens rond de 12/13 jaar was en nu heeft mijn hele lichaam er last van.

    Als iemand tips heeft of dit herkent, hoor ik het graag. Je zou me er erg mee helpen!

    Vriendelijk groet,
    Musrem

    Reageer
Reageer op: Pijn, knakkend en krakend geluid bij pees aansluitingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief