Pijn linker arm

 • #1

  Hoi John,

  Gisteren had ik plotseling links armpijn met uitstraling naar mijn hand tintelingen. Vervolgens heb ik dit een paar uur genegeerd totdat ik op een internetsite las dat dit ook een symptoom van een hartinfarct is. Hierna maakte ik mij enorm ongerust en ben na lange tijd weer naar de huisarts gegaan. De huisarts heeft naar mijn verhaal geluister en heeft mijn hart en bloeddruk onderzocht. mooie regelmatige hartslag van 65 zei ze en een bloeddruk van 80 120. Ook dit was helemaal in orde.

  Vervolgens ben ik met een schuldgevoel en geruststelling nar huis gegaan. Vervolgens verdwenen smiddags de klachten om savonds toch weer terug te keren. Dit heb ik weten te negeren en gewoon gaan slapen.

  Snachts werd ik continu bezweet wakker op mijn borstbeen. Nu ben ik gewoon weer keer op keer gaan slapen.

  Toen ik vanochtend wakker werd kreeg ik vrijwel direct weer pijn in mijn linkerarm en lichte tintelingen in mijn linkerhand. Ook heb ik continu pijn rondom mijn linker borst of schouder. Het komt en het gaat zeg maar. Door mijn armpijn begin ik me toch weer zorgen te maken. Maar wil ook niet onnodig toegeven om weer naar de huisarts te gaan.

  Intussen heb ik een stukje hardgelopen van ongeveer 3 minuten en ben thuis wat klusjes in huis gaan doen (lamp ophangen etcetra).

  Mijn angst blijft nog steeds of ik geen hartinfarct zou kunnen hebben.

  Reageer
  #2

  Wat ik was vergeten dat ik ook zo nu en dan pijn op mijn pols heb

  Reageer
  #3

  Met een hartinfarct had je dus niet kunnen hardlopen of een lamp ophangen.
  De klachten worden veroorzaakt door angst en hyperventileren

  Reageer
Reageer op: Pijn linker arm
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief