Pijn linkerarm

  • #1

    Beste,

    Ik ben een meid van 21 jaar.

    Ik weet van mezelf dat ik een angststoornis heb en daar bij ook ziektevrees heb. Ik heb dit nu 6 maanden. Ik loop hiervoor bij een cognitieve gedragstherapeute. Ik merk dat het beter gaat en ik innerlijk meer rust ervaar. Hierdoor is mijn chronisch hyperventileren niet meer zo erg aanwezig. Wel pieker ik nog veel over alles zoals mijn toekomst, mijn familie , de wereld problemen op het moment en uiteraard bij elk kwaaltje wat ik voel in mijn lichaam.

    Ik heb sinds 2 weken erg pijn doorheen mijn lichaam maar met name mijn linkerarm. Met name mijn bovenarm maar ook mijn onderarm af en toe. Ik zie er niks aan en als ik er op duw doet het ook pijn. Ik vermoed dat dit mijn spieren zijn. Ook heb ik last van mijn schouders. Hoogst waarschijnlijk is dit dan allemaal door spierspanning?

    Mijn ziektevrees wilt me vertellen dat dit hartproblemen zijn of een trombose arm. Nu wil ik dit niet googlen want dan maak ik mezelf waarschijnlijk weer gek haha.

    Ook heb ik hoofdpijn vaak bovenop mijn hoofd en dan ineens aan de zijkant. Het verspringt vaak. De hoofdpijn in het algemeen is nieuw voor mij. Moet ik mij hier zorgen om maken?

    Mvg

    is dit bij iemand herkenbaar?

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Ja allemaal zeer herkenbaar als spierspanning in nek en schouders!
    Ga er eens mee naar een fysiotherapeut om het te laten behandelen.

    Reageer
    #3

    dat kunnen zeker spierspanningen zijn

    Reageer
Reageer op: Pijn linkerarm


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief