hartafwijking of gewoon angst?

 • #1

  Ik ben bang dat ik een hartafwijking heb omdat ik afgelopen 2 dagen zo af en toe hartkloppingen heb. Ik heb ook een gespannen gevoel op me borst (stress) en soms met misselijkheid en hoofdpijn erbij. Vervolgens wordt ik bang en wordt het alleen maar erger. Ik moet er vervolgens van huilen en bereid me al zowat voor me dood. Ik heb geen duidelijke reden om te denken dat het een hartafwijking is puur dan de hartkloppingen. Ik heb verder nooit hartproblemen gehad.

  Reageer
  #2

  Ik heb een app die ik gebruik dat is fibri die meet als het goed is hartritme eerste 3 dagen zijn gratis daarna 6 euro per maand geloof ik. Misschien heb je er wat aan

  Reageer
  #3

  Als je daar al zo over in de stress zit, had je natuurlijk al een keer je huisarts kunnen bellen of bezoeken...

  Reageer
  #4

  @Joris
  Helpt die app jou dan ook? Dacht het niet want je zit voortdurend in de stress en angst

  Reageer
  #5

  Dat klopt John. De app geeft aan dat hij geen hartaanval detecteert en daar ben ik bang voor 😳

  Reageer
  #6

  De reden dat ik de huisarts nog niet gebeld heb is omdat ik vaak niks schijn te hebben, of althans de laatste keer dat ik ging was het was ja..chronishe hyperventilatie. Dus dan is het waarschijnlijk de hyperventilatie gezien ik ook rillingen had(niet vanwege de kou). Alleen ik ben soms bang omdat ik niet snap wat me lichaam doet. Ik weet dat ik gestrest ben en dat ik daar klachten van krijg, maar ik weet niet goed waarom het de ene keer erger is dan de andere keer. Ik wil ook niet steeds naar de huisarts gaan.

  Reageer
  #7

  Ik merk ook dat ik teveel pieker en dat ik daar ook slecht van in slaap kom. Ik ben ook bang dat er een moordenaar me huis binnenkomt en me neersteekt in me slaap. Ook al kan dat niet althans alles staat op slot. Ik maak me enorm druk. Met het eten vannochtend ging het ook moeilijk want het inslikken was lastiger me slokdarm is wat gespannen waardoor het voedsel wat trager omlaag gaat.

  Reageer
  #8

  Dan moet je met de klachten naar een psycholoog gaan om iets aan de klachten/problemen te doen

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Oké dankjewel allemaal

  Reageer
Reageer op: hartafwijking of gewoon angst?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief