Ferritine waarde zakt snel

 • #1

  Al jaren heb ik steeds een laag ferritine waarde, hiervoor moest ik steeds 3 maanden pilletjes slikken. Er is nooit na die 3 maanden weer bloed geprikt om te kijken of het weer op peil was. Als er dan na een half jaar weer bloed werd geprikt omdat ik weer lang met klachten liep, kwam dan weer aan het licht dat de waarde weer laag was. Ik heb de afgelopen maanden weer ferritine geslikt en nu is er wel na 3 maanden op geprikt, nu is mijn waarde lager dan de 3 maanden geleden. Heeft iemand een idee waardoor mijn waarde steeds weer zakt ondanks dat ik wel mijn pilletjes slik? Nu is mijn waarde nog boven de “20” dus doen ze er niks aan, maar bij mij komen er nu wel vraagtekens.. ik zou toch graag willen weten waarom dit bij mij zo snel zakt en of iemand dit herkent?

  Reageer
  #2

  Dan gaat er blijkbaar iets niet goed met de opname van de ferritine. Vraag een verwijzing voor de MDL arts voor nader onderzoek

  Reageer
  #3

  Kan te maken hebben met onderliggende factoren, zoals tekorten aan andere voedingsstoffen. Natuurlijk naar je huisarts maar orthomoleculair therapeut kan naar hele plaatje kijken.

  Reageer
Reageer op: Ferritine waarde zakt snel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief