Hartritme

 • #1

  Ik heb dit nu al een tijdje maar laatste tijd weer meer last van. Als ik aan mijn pols voel voel ik soms een soort pauze in mijn hartslag zoals bij hartoverslagen maar dan zonder dat er een harde slag na komt alsof mn hart even een slag stopt en weer zachtjes door tikt om de zoveel slagen. Soms voelt het ook alsof de grond op en neer gaat en wordt ik heel duizelig heb al meer dan een jaar geleden een onderzoek gehad maar mn klachten blijven terugkomen en wordt er behoorlijk angstig van.

  Reageer
  #2

  Wat je voelt zal geen hartoverslag zijn. Je voelt op dat moment alleen je hartslag minder hard
  Ben je bekend met hyperventileren? Heb je veel angsten, stress of spanningen?

  Reageer
  #3

  Ik ben gediagnosticeerd met een angststoornis, en ik heb zeker heel veel stress en paniek. Maar elke keer als ik me goed voel lijkt het alsof ik iets voel waardoor ik me zorgen ga maken.

  Reageer
  #4

  Dat hoort dan toch bij de angststoornis

  Reageer
  #5

  Ik heb lek bij hartklep en enkele hartritmestoornissen gehad, hart gereset 1x, nu slik ik 1 x tablet 1,25 mg bisoprolol per dag en is hartklepoperatie nodig bij EMC Rotterdam, is het verstandig om second opinion te doen?

  Reageer
  #6

  Dat moet je zelf bepalen. Maar het EMC is toch een gerespecteerd ziekenhuis. Die doen doorgaans geen operaties die niet nodig zijn

  Reageer
Reageer op: Hartritme
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief