Gevoel van wegraken/omvallen

 • #1

  Ik heb sinds enkele jaren last van angst en dan vooral om het hart. En ik ga ook naar een pschyloog daarvoor. Heb ook een ecg en bloedtest waar niks uitkwam. Maar heb sinds een paar weken (vooral als ik wandel) last van het gevoel van een fractie van een seconde dat ik omval of een kant word opgetrokken. Alsof het even niet goed gaat een soort gevoel dat ik wegtrek. Het is heel lastig uit te leggen vee mensen snappen niet wat ik bedoel. Maar het is een soort schok of flauw gevoel. En dit gebeurt enkele keren per dag voor paar seconden. Heb ook vaak last van overslagen en licht in mijn hoofd. Ben nog maar 19 maar het lijkt alsof er telkens als het goed met me gaat weer een klacht bijkomt die me erg frustreren/boos en bang maken. Waardoor ik niet meer wil wandelen/sporten. En niet graag alleen ben of ergens ver van huis naartoe wil lopen. Wat kan dit rare gevoel zijn? Zit het in mijn hoofd? Of heeft het misschien toch iets met mijn hart of bloeddruk te maken? Met vriendelijke groet Ron.

  Reageer
  #2

  En heb overigens laatste tijd ook vaak het gevoel dat er iets onheilspellends gaat gebeuren/zenuwachtig gevoel.

  Reageer
  #3

  Ik denk dat het toch alles te maken heeft met je angststoornis en hyperventileren.

  Reageer
  #4

  Maar ik heb nu al 3 weken geen paniekaanval gehad. En ga gewoon naar de Pschycholoog en Fysiotherapeut. Maar klachten verminderen niet ook niet als ik alles doe wat zogenaamd zou moeten helpen. Hoe kan ik hier mee omgaan? Het frustreert me ernstig en belemmerd mijn dagelijks leven.

  Reageer
  #5

  Dit zul je met je psycholoog moeten bespreken. Die moet kijken voor de juiste therapie al dan niet ondersteund met eventueel medicatie

  Reageer
  #6

  Hulp nodig bij angsten,  paniekaanvallen en de daaruit voortvloeiende klachten?

  7 dagen per week en ook buiten kantooruren?

  Kijk dan voor meer info op:

  Zorgprofessional-john.jimdosite.com

   

  Reageer
Reageer op: Gevoel van wegraken/omvallen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief