Gevoel van wegvallen

  • #1

    Goedemorgen

    Ik heb soms in de nacht een heel naar gevoel, zo afgelopen nacht weer. Ik werd wakker rond 1 uur en voel me dan zooo licht in mn hoofd, gevoel alsof mn hersenen zweven in mn hoofd, mn lichaam voelt slap en een hartslag van 45. Als ik dit heb is plat liggen echt verschrikkelijk omdat ik me dan nog lichter voel in mn hoofd. Zo ging ik afgelopen nacht recht op in bed zitten en koekjes/suiker eten, toen dat nog niet hielp ben ik eruit gegaan om mn hartslag wat omhoog te krijgen, was toen rond de 110 met lopen en heb ik een banaan met zout gegeten. Na iets van 3 uur voelde ik me liggend weer iets beter en kon ik verder slapen.

    Wie herkent dit of heeft tips? Ik ben al 182929 keer naar de dokter geweest, die zeggen dat het niks geks is of spanningen of een lage bloeddruk (soms 95/60 maar dan zou ik mij liggend beter moeten voelen). Vannacht was ik er zo klaar mee en vond ik t zo eng dat ik bijna een ambulance wou bellen ofzo.

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    koekjes/suiker, banaan met zout. Kun je misschien uitleggen waarom je dat dan eet?

    Reageer
    #3

    Omdat altijd als ik me licht voel in mn hoofd of slap, helpt eten. En als mn bloeddruk laag is helpt zout. Dus meestal voel ik me daarna wat beter

    Reageer
    #4

    Als eten helpt bij een licht gevoel in je hoofd, kan dat zijn omdat je te weinig eet of omdat je bloedsuikerspiegel niet helemaal in orde is.
    Ga eens met die klachten naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Gevoel van wegvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief