Forse pijn hartstreek

  • #1

    Beste,

    Sinds een aantal dagen heb ik plots opkomende forse pijn in de hartstreek. Maar de eerste pijnprikkels beginnen vaak bij het linker schouderblad en linker oksel. Nu heb ik gemerkt dat de pijn opkomt bij lichte inspanning zoals; diep inademen, persen, hoesten, lachen. Pijn is scherp. Vaak héél pijnlijk. Duurt normaal paar seconden, maar soms iets langer.

    Verder ben ik een dame van 21 met een gezond gewicht. Al gebruik ik soms wel gevaarlijke pillen (Dinitrofenol/DNP) om af te slanken (wegens mijn eetstoornis). In het bloed werd vandaag alleen een verhoogd leverwaarde geconstateerd.

    Reageer
    #2

    Update: pijn bij het (rustig) oplopen van een trap.

    Nachtelijke gewrichtspijn zoals veel pijn in de heup en onderarm. Maar ik weet niet of dat iets te maken heeft met de bovenvermelde klachten.

    Reageer
    #3

    Je hebt ook met de arts besproken dat je de Dinitrofenol gebruikt?

    Reageer
    #4

    Ja hoor.

    Ik ga het wel proberen te staken. Gisteren en vandaag niet meer genomen.

    Over de bovenvermelde klachten heb ik wel niets gezegd, omdat ik het toen niet belangrijk vond. Maar gezien het nu langer aanhoudt, dacht ik hier even te vragen.

     

    Reageer
    #5

    Ik denk dat je er toch goed aan doet om het met je huisarts te bespreken

    Reageer
Reageer op: Forse pijn hartstreek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief