Hart stil?

 • #1

  Hallo,

   

  Ik ben een 26 jarige ervaring met hartkloppingen. Echter vandaag had ik een andere ervaring, heel plotseling stond mijn hart voor mijn gevoel even 1/2 seconden stil ik had het gevoel dat het bloed uit mijn hoofd trok en dat ik flauw ging vallen. toen ging mijn hart opeens heel snel en hard bonken ik heb toen flink diep in en uit geademt en toen na 30 sec denk ik ging hij weer in een normale ritme.

   

  Moet ik me hierom zorgen maken?

   

  gr

  Reactie
  #2

  Ik denk dat je een kleine flauwte had. Misschien niet genoeg/op tijd gegeten ?

  Reactie
  #3

  Nee dat was het niet. het was echt mijn hart

  Reactie
  #4

  Ik denk het toch niet. Als je hart ermee stopt krijg je toch echt andere problemen. Doorgaans vertel je dat niet na

  Reactie
  #5

  Hallo,

  Ik herken het gevoel dat je beschrijft. Ik heb dit ook regelmatig. Ik ben al jaren bekend met hartoverslagen. Deze zijn ook zichtbaar op de holteronderzoeken die ik heb gehad. Ik heb ze zowel uit de boezem als uit de kamers. Dat zijn de overslagen die soms voelen als een kort gefladder zonder harde boem en soms een overslag gevolgd door een harde boem.
  Nu heb ik ook af en toe ook een gevoel van haperen, alsof mijn hart even stopt voor een seconde of twee en mijn hart dan niet weet wat te doen. Daarna geen harde boem maar dan gaat mijn hartslag weer gewoon door, soms met een beetje gefladder. Het maakt me zo bang dat ik een hartstilstand krijg.

  Reactie
Reageer op: Hart stil?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief