wakker schrikken, duizeligheid, epileptisch

 • #1

  hallo, ik ben jeroen ben 21 jaar oud en heb sinds kort weer last van een soort aanvallen vlak voordat ik in slaap val. ik had hier vroeger vanaf mijn 16e ook al eens last van gehad, maar nu sinds een paar weken heb ik er heel erge last van. ik voel me nu overdags ook duizellig en soms als ik te snel opsta of iets dergelijks lijkt t net alsof mijn hart 1 hele harde klop maakt waardoor ik echt een soort schok door mijn hele hoofd voel, het lijkt heel erg op een soort epileptische aanval en ik ben heel erg bang dat het binnenkort een keer zo erg wordt dat ik flauw ga vallen.
  de keren dat ik het krijg voor het slapen krijg ik ook zulke erge schokken dat t bijna zeer doet in mijn hoofd maar eigelijk is het geen blijvende pijn.
  de duizeligheid is wel zo vervelend dat ik er haast misselijk van wordt.
  ik moet wel aangeven dat ik wel eens cannabis heb gebruikt en dat het lijkt alsof dat het juist activeert, maar aan de andere kant heb ik in mijn tienerjaren vaak zat geblowt zonder dat ik ooit ergens last van had.
  aangezien cannabis een zeer grote invloed heeft op de bloedvaten met name dat je er bijv rode ogen van krijgt, lijkt me dit dus wel een van de hoofdoorzaken van mijn symptonen, maar zowel iedereen die ik ken en waarvan ik heb gelezen die verband legt tussen cannabis en slaapstoornissen is dat het gebruik ervan de symptonen juist vermindert.
  waarom wordt het bij mij dan juist erger? ik ben nog niet naar de huisarts geweest aangezien ik me misschien aanstel, het lijkt mij ook gewoon door het druggebruik te komen.
  maar toch vroeg ik me af wat het is.
  ik kan er niet echt iets over terugvinden behalve links met UMTS-masten, epileptie en apneu.
  over de negatieve bijwerkingen van thc kan ik ook niks vinden van wakker schrikken en duizeligheid.

  Reageer
Reageer op: wakker schrikken, duizeligheid, epileptisch
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief