Hartklachten?

  • #1

    Goedemiddag,

    Bijna een week geleden werd ik vanuit het niets heel erg duizelig en had het gevoel weg te gaan vallen. Ik lag rustig op de bank en ben toen rechtop gaan zitten. Sindsdien heb ik pijn op mijn borst (vooral links) en linkerarm. De pijn in mijn linkerarm is sinds 1 dag wat minder geworden maar de pijn op mijn borst blijft. Deze pijn is constant aanwezig maar krijg pijnlijke steken om de 30 seconden. Kan dit met m’n hart te maken hebben?

    Reageer
    #2

    Hoe oud ben je? heb je veel stress of spanningen?

    Reageer
    #3

    Ik ben 32 en laatste 3 jaar wel veel angstklachten gehad.  Laatste tijd gevoel weer ontspannen te zijn. Dag voordat de klachten begonnen wel een lange fietstocht gemaakt.

    Reageer
    #4
    Reageer
    #5

    Goedemiddag,

    Gisteren bij de huisarts geweest en daar is onder andere de bloeddruk opgemeten en is er naar de longen geluisterd. Dat bleek allemaal in orde maar de pijn midden/links in mijn borst blijft continue aanwezig. De pijn/vreemde gevoel in mijn linkerarm is gelukkig iets minder geworden, wel ben ik een beetje misselijk. Mocht het lang aanhouden of erger worden dan moet ik weer bellen. Ik vertrouw het niet helemaal maar wil ook niet onnodig de huisarts vragen.. Ik doe nu thuis niets omdat ik bij teveel inspanning misselijk wordt.  Is het verstandig weer te bellen of even af te wachten? De klachten zijn nu exact een week aanwezig.

    Reageer
    #6

    Heb je wellicht veel stress of spanningen?

    Reageer
    #7

    De laatste 4 jaar wel veel stress en spanningen maar nu niet meer.

    Reageer
    #8

    Maar de klachten van stress kunnen nog wel een tijdje doorwerken.
    Doe eens de test op:
    https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Hartklachten?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief