Hartkloppingen bij zitten

  • #1

    na al de problematiek van hoge hartslagen boven de 127 midden vd nacht ,krijg ik nu ineens ook als ik even op de computer zit of na het eten.Heel vervelend en is dat weer hyperventilatie stress en angst???

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Idd 52 punten is vrij hoog en zelf de emconcor 10 mg helpt daar niks mee,probeer fitness en helpt niks zou de holter test dan misschien kunnen helpen? Hartspecialist zei indien het bleef om dan een holter test te doen!

    Reageer
    #4

    52 is toch duidelijk hyperventileren. dat komt door angst en stress. Emconcor gaat daar ook niet tegen helpen. Het is immers geen probleem van je hart. Je moet ademhalingsoefeningen doen en spierontspanningsoefeningen. Je doet nu net enkele dagen fitness. Je kunt ook onmogelijk verwachten dat het dan meteen gaat helpen. Ik vraag me ook af bij welk een psycholoog je bent geweest. Met een goed gesprek waarin jij dan ook alles vertelt, had die moeten kunnen vaststellen dat er sprake is van angst en stress. heb je inmiddels al verlof? Dat zou toch in september zijn?

    Reageer
    #5

    Ja inderdaad verlof 2 weken nu sinds vrijdag.Ben gelukkig maar ben door die hartkloppingen in de nacht en ook soms in de nacht bang geworden.Ook ondertussen heb ik veel lucht op de maag is zeer vervelend.Ik weet dat iemand die die symptomen niet heeft het moeilijk kan begrijpen, ondertussen heb ik zelfs moeilijk om mijn hobby's en zelfs sex te kunnen doen..

    Reageer
    #6

    Omdat je hyperventileert en regelmatig diep inademt, slik je onbewust ook veel lucht in... dat geeft een opgeblazen gevoel

    Reageer
    #7

    ik krijg nu hevige krampen in de maag??? Vreemd

    Reageer
    #8
    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    sinds gisteravond vreselijke maag en darmkrampen gekregen zou dit van het hart kunnen komen aub?

    Reageer
    #10

    Dat is niet van je hart, maar van de stress en de angst

    Reageer
    #11

    Wil je bedanken voor je hulp John en inderdaad weet echt niet wat mij de laatste maanden overkomt die hartkloppingen in de nacht,lucht in de darmen,trillingen in de loop van de dag hebben me ook bang gemaakt.Daarom ben ik zo angstig geworden dat ik het allemaal op mijn hart steek en bang ben dat het vandaar komt!

    Reageer
    #12

    Welke medicatie heb je nu buiten de betablokker?

    Reageer
    #13

    niks anders dan dit dokter wou mij oxazepam bijschrijven en dat gebruik ik niet nu bij het opstaan zat ik precies zonder adem????

    Reageer
    #14

    Misschien is het verstandig om de oxazepam toch maar te gaan gebruiken

    Reageer
    #15

    Ben vandaag gaan fitnessen mijn hart ging tot 148 maar dat weet ik is normaal, maar voel die opgeblazen gevoel nog steeds zelfs al voel ik me moe ben nog altijd ongerust voor die hartkloppingen en het opgeblazen gevoel in mijn darmen

     

    Reageer
Reageer op: Hartkloppingen bij zitten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief