Hartkloppingen

  • #1

    Dag, ik heb sinds vorig jaar last van hartkloppingen. Tijdens deze kloppingen krijg ik.een erg duizelig gevoel, maar val tot nu toe nooit flauw. Ben door de huisarts een paar keer onderzocht, hart en longen zijn goed. Saturatie 100%.
    Ook een keer een longfoto gehad, en poosje aan de monitor gelegen op de SEH. Hier kwam niets bijzonders uit.
    Huisarts is ervan overtuigd dat het hyperventilatie is. Ik heb het ook vaak als ik net in slaap val, ik schrik dan plots weer wakker, met het gevoel dat mijn ademhaling even stopt, erg naar.. wordt daar erg angstig van.
    Ook heb ik sinds twee weken hoge rug en nekpijn, ben in behandeling daarvoor bij de fysiotherapeut.
    Nu heb ik vandaag een gewone ontspannen dag en kreeg ik tijdens een fietszitje weer ineens hartkloppingen..het duurde erg kort, voordat ik in paniek kon raken was het weer voorbij, heb het daarna ook niet opnieuw gehad. Wel vaak lichte tintelingen in beide handen.
    Weet iemand wat dit zou kunnen? Of hoort dit ook bij hyperventilatie? En hoe kan dat toch, als ik een relaxe dag heb en er voor mijn gevoel ook niet mee bezig was in mijn hoofd??

    Reageer
    #2

    Dat kan idd allemaal bij hyperventilatie, angst/spanningen horen. Ga naar een fysiotherapeut voor ademhalingsoefeningen en spierontspanningsoefeningen

    Reageer
Reageer op: Hartkloppingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief