Hartkloppingen

  • #1

    Ik heb de laatste weken/3 maanden last van aanvallen. Ik word dan duizelig, krijg het benauwd en ik krijg last van hartkloppingen. Dit is maar heel even en het is zo voorbij als ik ga zitten en rustig ga ademen. Ik heb als klein kind al hartkloppingen (ik ben nu 23), ik voel mijn hart altijd bij inspanning en rust, ook nu. Mijn huisarts heeft telkens gezegd dat er niks ergs aan de hand is, al vind ik de aanvallen wel zorgwekkend. Afgelopen zaterdagavond toen ik naar huis liep werd het zelfs zo erg dat ik dacht dat ik doodging en 3 keer plat op de stoep heb moeten zitten om bij te komen. Mijn hart ging toen ook extreem snel. Kunnen het paniekaanvallen zijn? Ik ben de laatste tijd ook sneller buiten ademen en ik ben meer vermoeid dan normaal. Ook voel ik soms lichte steken op mijn borst, het is niet storend en de pijn is niet erg. Opvallend is dat ik het op drukke plekken heb en op plekken die stressgevend zijn. Als ik bijvoorbeeld thuis of bij iemand anders ben is er niks aan de hand.

    Ik heb al veel gegoogeld en vrijdag ga ik ervoor naar de dokter, maar wat meer duidelijkheid in de tussentijd kan nooit kwaad, vandaar dit bericht. Ik hoop dat ik mij geen zorgen hoef te maken.

    Met vriendelijke groet,
    Bryan

    Reageer
Reageer op: Hartkloppingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief