Probleem blijft

  • #1

    Na alle uitleg eb problemen dat ik uitgelegd heb,en alle testen bloed,urinezuur,hartspecialist en nog zelfs gisteren huisarts blijf ik kampen met midden in de nacht over de 127 per minuut is dat feitelijk normaal dat ik iedere nacht midden in de nacht dat heb??

    Reageer
    #2

    Hoe ervaar je eigenlijk midden in de nacht dat je hartslag zo hoog is?

    Reageer
    #3

    Wel ik word wakker rond 4 of 5 uur s morgens en ik raak precies buiten adem en sta op en zit en begin mijn hart te voelen die heel snel klopt en meet het via mijn app en dan zie ik 126 of 127 in midden van de nacht ik raak daarna uiteraard in paniek, maar is niet normaal dat ik zulke hartkloppingen heb toch? En elke nacht bijna, ik dacht eerst misschien nachtmerries maar toch niet.

    Reageer
    #4

    Je meet je hartslag met een app op de telefoon?

    Reageer
    #5

    ja ,maar ook met de bloeddrukmeter hoor

    Reageer
    #6

    Een app op de telefoon is sowieso niet betrouwbaar. Die kun je dus beter niet meer gebruiken. En ook een bloeddrukmeter is niet altijd betrouwbaar voor de hartslag.

    Reageer
    #7

    cardio app pro is dat behalve de bloeddrukmeter

    Reageer
    #8

    oke en waarmee moet ik dan meten? En het grootste probleem hoe komt het dat ik telkens midden van de nacht zulke hartslagen heb?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    we hebben het daar al een keer over gehad. Als jij wakker wordt, dan is het eerste waar je aan denkt je hartslag en ga je meten. Dat kan al reden genoeg zijn om je hartslag omhoog te jagen. Dat heeft dan dus met angst en stress te maken

    Reageer
    #10

    Bij het wakker worden voel ik me precies buiten adem en begint mijn hart te bonken precies of dat ik geen adem doorkrijg en voel dat het heel snel gaat.Maar ik kamp ook met veel lucht op de darmen en misschien kan dit ook daarmee te maken hebben?

    Reageer
    #11

    Het lijkt er toch op dat je dan hyperventileert. Daardoor kun je dus ook lucht "happen" en daar krijg je dan last van

    Reageer
    #12

    Maar hetgene wat ik steeds niet snap en begrijp dat ik enkel midden van de nacht die hevige hartslagen tussen 3 en 4 of zelfs 5 uur s'morgens heb er moet toch een reden zijn?

    Reageer
    #13

    Dat zou in principe wel te achterhalen zijn met een slaaponderzoek.

    Reageer
    #14

    hoe doe je dat? En dan is er toch een duidelijke probleem dat het van het hart zou kunnen komen?

    Reageer
    #15

    Nee, dat hoeft zeker niet. Je kunt via de huisarts een verwijzing vragen voor een slaaponderzoek.

    Reageer
Reageer op: Probleem blijft


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief