Hartproblemen?

  • #1

    Hi,

     

    ik ben twee maanden geleden in Mexico geweest daar ben ik ziek geworden ik werd opeens heel misselijk en duizelig en licht in minn hoofd en had telkens het gevoel alsof ik flauw ging vallen. 1 week nadat ik thuis was is het over gegaan maar nu twee maanden later is het weer terug.

    ik heb misselijkheid, duizeligheid, licht in het hoofd, alles draait als ik stil sta/zit, snel warm, hartkloppingen, pijn aan mijn kaak/nek/schouders en hoofdpijn en het gevoel dat ik elk moment flauw kan gaan vallen en gevoel alsof ik nog droom.

    kan dit duiden op hartproblemen?

    Reageer
    #2

    Pijn aan mijn kaken bedoel ik dat ik nauwelijks mijn mond open kan doen als ik wil eten en als ik het toch doorzet knakt het aan de linkerkant alsof het erin en eruit schiet.  En heb het idee dat mijn ondergebit naar rechts verschuift zodra ik mijn mond wil openen.

    Reageer
    #3

    Dat lijken niet meteen hartklachten, maar ik zou wel met de klachten naar de huisarts gaan

    Reageer
    #4

    Ik ben naar de huisarts geweest die heeft naar mijn hart en longen geluisterd en dat was oke zei ze. Maar nu heb ik echt al twee weken steken in mijn linkerborst vooral als ik wakker word is het erg en bij het ademenen doet het pijn! En het gaat maar niet weg

    Reageer
    #5

    Aks het bij inademen pijn doet is het in ieder geval niet je hart. Ga terug naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Hartproblemen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief