Druk op borst, weet het even niet.

  • #1

    Hoi.

    Ik heb wel eens een soort van druk op mijn borst, maar buiten dat nergens last van (zoals benauwdheid, misselijk etc) Maar ik maak me er soms toch wel een beetje zorgen over. Ik ga niet graag naar de huisarts dus probeer ik het liever eerst hier.

    Ik maak me soms wel eens zorgen dat er een hartinfarct aankomt, wat mij sterk lijkt gezien mijn leeftijd (26).  Mocht het wel hart klachten zijn, waar zou die pijn dan op de borst zitten? In het midden - tussen de ribben naar boven, of gewoon ergens links?

    Ik wil me geen zorgen maken om mezelf dus zou mezelf graag gerust willen stellen met alle informatie die ik kan krijgen. Ben nogal snel een streskip, en weet dat dat zéker niet goed is voor het hart.

     

    Bedankt in ieder geval.

    Reageer
    #2

    Het zijn beslist geen hartklachten gezien je leeftijd en dat het wel eens voor komt...

    Ik denk dat het toch alles met stress te maken heeft. Je zult zo nu en dan wel eens hyperventileren. Als je er ongerust over bent , ga dan naar de huisarts.

    Reageer
Reageer op: Druk op borst, weet het even niet.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief