Kneuzing voet

  • #1

    Een maand geleden heb ik mijn voet (wreef) heel hard gestoten. Dit bleek een kneuzing te zijn. Ik heb toen op advies van de huisarts een aantal dagen onbelast gelopen en daarna dit rustig opgebouwd. Twee weken geleden was ik hiervoor terug bij de huisarts en toen zei ze dat het nog wat meer tijd nodig had om te genezen en dat ik rustig aan moest blijven doen (ik mocht er wel gewoon op lopen).

    Nu ging het eigenlijk afgelopen week weer een heel stuk beter en kon ik er zonder pijn op lopen, ook de zwelling en blauwe plek was volledig verdwenen. Vanochtend heb ik echter (denk ik) een misstap gemaakt en is mijn voet weer helemaal rood en gezwollen. Ik kan er wel op staan, maar dit doet veel zeer.

    Is het mogelijk dat een kneuzing door een misstap weer terug kan komen? En is het nodig om hiervoor een afspraak te maken bij de huisarts of kan ik het nog even aankijken? Ik heb het al gekoeld en heb mijn voet nu omhoog liggen.

    Reageer
    #2

    Ik zou er toch even naar laten kijken en en foto laten maken

    Reageer
    #3

    Ben ik weer! Even een update:

    Ik heb dus vanochtend toch maar even naar mijn huisartsenpraktijk gebeld. Kon er bijna niet meer op lopen. Toen kreeg ik een assistente aan de telefoon die vond dat ik het nog wel even kon aankijken. Maar het deed zo veel zeer dat ik uiteindelijk toch maar mijn huisarts even een bericht heb gestuurd (wij kunnen tegenwoordig chatten met de huisarts). Zij vond NIET dat ik het nog even kon aankijken en stuurde me gelijk door om een foto te maken. Ik blijk toch een stressfractuur te hebben in mijn middenvoetsbeentje..

    Heel vervelend, maar gelukkig heb ik wel een huisarts die me serieus neemt!

    Reageer
    #4

    Beterschap

    Reageer
Reageer op: Kneuzing voet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief