Pijnlijke Achilles/Peroneus? Pees-/Aanhechting

 • #1

  Hoi, een vraagje. Ik heb pas geleden weer een mri scan gehad voor mijn voet omdat ik maar last blijft houden van mijn peroneus/achillespees.

  In februari ben ik geopereerd geworden omdat ik luxerende peroneuspezen had, deze zijn opnieuw terug gezet op de juiste plaats , periode gehad van niet belasten, erna loopgips, fysiotherapie etc. Uiteindelijk had ik in mei/juni weer opnieuw last, opnieuw een echo moeten laten maken, daar kwam uit dat ik een ontsteking had zitten (synoviale verbreding.
  Ik hoor graag wat ze hier mee zullen bedoelen, mocht iemand hier ‘kennis’ van hebben.

  Althans heb ik nu nog steeds last van een behoorlijke pijnlijke achterkant, als ik gewone schoenen aan heb, voel ik met elke stap die ik zet met afzetten een vervelende aanwezige pijn aan de achterkant van m’n enkel, dat is niets verminderd maar alleen maar erger geworden. Ook zit daar nu een hele harde verdikking/bult die niet in te duwen is (op de foto’s is het een beetje te zien). Op die verdikking kan ik overigens al helemaal niet duwen want dat is nog veel pijnlijker.

  Iemand al eens zo iets soortgelijks gehad/gezien? Wat was het uiteindelijk bij jullie en hoe is het uiteindelijk opgelost geworden bij jullie?
  Het is iniedergeval behoorlijk pijnlijk.

  Ik hoor het graag!

  Reageer
Reageer op: Pijnlijke Achilles/Peroneus? Pees-/Aanhechting
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief