Hevige pijn in benen

 • #1

  Hee,

  Gisteren heb ik heel de dag gewerkt en moest ik vaak de trap op en neer lopen. Ik werk namelijk in de horeca en moet alle bestellingen boven naar de gasten brengen.

  Door de hele tijd de trap op en neer te gaan, begon ik last van mijn benen te krijgen. Nadat ik thuis kwam ben ik gaan slapen in de hoop dat het vandaag beter zou zijn.

  Nou vanmiddag werd ik wakker en kon ik amper opstaan van de pijn. Ik heb echt pijn aan de zijkant van mijn benen. De pijn gaat echt vanaf mijn enkels, tot aan mijn bovenbeen. Aan de binnenkant van mijn benen heb ik nergens last van, het zijn meer de buitenkanten (zijkanten). Ik heb het meest pijn bij mijn knie. (ik weet niet hoe het heet maar dat stuk achter mijn knie) en het voelt alsof de pijn daar vandaan komt en het door heel mijn been verspreid.

  Ik heb medicijnen al ingenomen tegen de pijn, maar dit helpt niet. Ook rusten is lastig omdat ik amper kan opstaan als ik bijv. naar de toilet moet of wil gaan eten. Denken jullie dat dit komt door overbelastheid of een andere reden? En hebben jullie aub tips want ik verdraag de pijn echt niet. Ik kan echt niet lopen meer 🥺

  Reactie
  #2

  Misschien arnica of wat anders.

  Reactie
Reageer op: Hevige pijn in benen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief