Bijwerkingen vitamine d ampullen

  • #1

    Hallo,

    al enige tijd loop ik met diverse klachten rond, na een aantal onderzoeken is er oa een vitamine d tekort vastgesteld. Van de internist ampullen voorgeschreven gekregen en die ingenomen. Nou heb ik sinds de inname last van erg veel (spier)pijn in mijn benen en heb ik nog minder energie, hebben meer mensen dit ervaren?

     

    Reageer
    #2

    Bij vitamine D er beter ook magnesium bij gebruik en liefst ook wat vitamine A. Als je alleen D gebruikt stijgt het calciumniveau in je lichaam teveel. Slik zelf elke dag een redelijke dosis D, dus niet zo'n stoot ineens, maar weet niet of dat in jouw situatie voldoende zou zijn.

    Reageer
    #3

    dankuwel voor uw antwoord, ik ben direct begonnen met magnesium erbij innemen. Toch vreemd dat een internist dit er niet bij vermeld. Heb deze gisteren nog gebeld en volgens hen was het vast geen bijwerking van de d-cura ampullen. De apotheek ook gebeld en die gaven aan dat het inderdaad een bijwerking kan zijn. Erg uiteenlopende antwoorden gekregen en die van u was de enige waar ik wat aan heb. Dank!

    Reageer
    #4

    Als je bepaalde klachten hebt kan het misschien handig zijn om advies op maat te vragen. Ben zelf bij iemand geweest die voor me heeft uitgetest wat mijn lichaam nodig heeft. Magnesium wel het beste in een organische verbinding. Heb zelf de beste ervaring met magnesiumbisglycinaat en magnesiumchelaat. Maar citraat, bijvoorbeeld is ook prima.

    Reageer
    #5

    herken het helemaal. Nu 3 ampullen genomen en klachten zijn extremer

    Reageer
    #6

    Herken het ook helemaal. Wat toen mij  aangeraden ermee stoppen. Nu hoor ik dat je niet het hele ampul moet innemen maar door prikken en de inhoud als drankje innemen.

     

    Reageer
    #7

    Hoi Catootje, bij wie was je geweest om je te laten testen?  Ik wil  ook graag laten doen aangezien ik altijd alle bijwerkingen van medicijnen mag ervaren.

     

     

    Reageer
    #8

    Hallo allemaal,

     

    Precies hetzelfde ik loop al jaren met deze klachten waar ik staat bij bloed onderzoek dat ik mijn vitD is 49 en het moet namelijk tussen 50 en 120 zijn. volgens de arts die heeft niets mee te maken met mijn klachten.

    Weet iemand waar ik terecht kan om dit serieus aan te pakken ?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    @Mina, astha en anderen. Op alternatief gebied kan je laten uittesten waar bij jou het probleem zit. Bijvoorbeeld een orthomoleculair therapeut. Zelf  onder andere bij kinesioloog van mindlink geweest. Die test bijvoorbeeld ook uit welke tandartsverdoving je kan hebben. Vaak is het niet één stofje maar een combinatie van factoren. Ook  je voedingspatroon is belangrijk. Vitamine D beter samen met magnesium en liefst ook met vitamine A en K gebruiken. Die laatste twee bijvoorbeeld in de vorm van een hooggedoseerde multi.

    Reageer
    #10

    Hallo ik had ook bloed geprikt me vitamine d was maar 12 ik mag nooit gebruiken reden ik heb sarcoidose me calcium in bloed was 2.92 maar arts schrijft vitamine d weer me calcium weer om hoog terwil ik zei ik mag niet gebruiken hij zei dezd zit geen calcium ik slik maar paar dagen gelden was ik bij reumtoog bloed laten prikken waar ik bang was Was waar me calcium is 2.98 ik moet maandag dag opname voor infuus voor vocht zout om calcium naar benden laten zaken veel artsen luisteren niet als je zegt ik heb sarcoidose hoog calcium in bloed zeg hun oké maar toch gaat in eene oor naar ander oor uit ze kijken niet naar medisch dossier of voorgeschiedenis nee hoor ze schrijven gewoon

    Reageer
Reageer op: Bijwerkingen vitamine d ampullen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief