Vitamine D tekort

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb in het verleden een aantal keren last gehad van vitamine D tekort.

    Nu heb ik een aantal weken al zoveel pijn aan mijn spieren en gewrichten, voornamelijk links en voornamelijk mijn bovenarm. Natuurlijk dacht ik gelijk dat er iets ergs zou zijn, maar dit is uitgesloten door de huisarts.

    Ik wilde bloed laten prikken om te kijken of ik weer vitamine D tekort heb, maar ze zijn met vakantie dus moet ik wachten tot volgende week.

    Nu heb ik weer zoveel pijn in mijn arm, is er iemand die dezelfde ervaring heeft met vitamine D tekort en kan dat ook voornamelijk aan 1 lichaamsdeel zijn?

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Je zou voor je arm een afspraak bij de vervangende huisarts kunnen maken.  En anders bij een fysiotherapeut.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie.

    Ik ben bij 2 verschillende huisartsen geweest, ze zeggen beide dat het een spieren kwestie is, maar ik voel ook gewoon pijnlijke gewrichten, het krakt soms ook behoorlijk, zelfde met mijn  nek. Soms voelt het zelfs alsof mijn ribben gekneusd zijn.

    Reageer
    #4

    Dan is een fysiotherapeut helemaal de aangewezen persoon.
    Spieren die te strak staan,kunnen namelijk heel goed voor klachten in gewrichten zorgen. Omdat die gewrichten door spierspanning onder druk komen te staan.

    Reageer
    #5

    Bedankt voor je reactie,  ik ga de fysio bellen

    Reageer
Reageer op: Vitamine D tekort


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief