Aankompil

  • #1

    Hallo,
    Ik wil al jaren aankomen maar ik kom heel moeilijk en weinig aan. ik heb ook altijd ondergewicht gehad. Ik heb van alles geprobeerd maar niks lijkt te werken. Nou heb ik gehoord van de apetaminpil. Je zou daarvan eetlust opwekken en aankomen. Ik wil dit graag uitproberen maar ik wil dus graag weten of het niet verder voor je gezondheid schadelijk is. En of dit ook op recept van de huisarts te krijgen is?

    Bedankt!

    Reageer
    #2

    Dat krijg je niet op recept. Of het schadelijk is weet ik niet. Het is geen geregistreerd geneesmiddel

    Reageer
    #3

    Belangrijk voor een goed gewicht is een evenwichtig voedingspatroon. Wat dunne mensen vaak doen is stapels brood eten en dan zeggen dat ze niet aankomen. Beter is het om te zorgen voor  complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Bijvoorbeeld een omelet of stukje vis met groente en een bescheiden hoeveelheid brood of ander zetmeelhoudende voedingsmiddelen.

    En zorgen voor voldoende rustmomenten. rustig eten en goed kauwen. Na het eten even gaan liggen of zitten Misschien dat je wat tekorten aan bepaalde voedingsstoffen hebt, die je zenuwstelsel kunnen ondersteunen. Als je weinig eetlust hebt kan je tekorten hebben aan  onder andere magnesium en vitamine B.

    Ook zit het hem niet alleen in het eten. Dunne mensen hebben een vluchtreactie, worden bij stress eerder dunner dan dikker, zijn ook beweeglijker.

    Reageer
Reageer op: Aankompil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief