afval producten

  • #1

    In het verleden heb ik stackers vier gebruikt en bereikte daar een verbluffend resultaat mee, ik was x aantal kilo's mee afgevallen en was daar erg blij mee, ik genoot van het leven en had er overal zin in. op een gegeven moment besloot ik er mee te stoppen wat ook verstandig is. vier jaar later was ik een paar kilo zwaarder en besloot maar iets anders te proberen dat hielp niet, er was zelfs een kilo bij gekomen. na een tijd van rust van mijn lichaam probeerde ik maar weer iets anders dat hielp ook niet, steeds als ik met dat soort spullen stop kom ik weer op mijn normale gewicht maar ik wil nog steeds die laatste 5 kilo kwijt wat me niet lukt ook niet met gezond eten en veel sporten. nu ben ik alweer een week bezig met stackers 4. ik woog eerst 55.5 en nu alweer 56.6 ik snap niet hoe het komt dat je juist aankomt van een afval supplement terwijl het het omgekeerde werk hoort te doen, kunt u mij dat uitleggen aub.

    Reageer
    #2

    Welk supplement gebruikt u? Is dit door de huisarts of een dietiste voorgeschreven? Stackers zijn gevaarlijk bij onjuist gebruik. Ik kan mij niet voorstellen dat deze middelen door een arts zijn geadviseerd namelijk.

    Reageer
    #3

    Hoi mensen,

    Ik ben de laatste tijd erg opzoek geweest naar producten die mij kunnen helpen met afvallen ( naast het vele sporten ).

    Ik heb een goeie en betrouwbare site gevonden, waar ze dus allerlei producten verkopen voor een aanzienlijke prijs voor mensen die willen afvallen.

    http://www.drogisterij-online.com

    Hopelijk hebben jullie hier iets aan en veel succes!

    Reageer
Reageer op: afval producten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief