Ik wil aankomen

  • #1

    Hi,

    Ik ben 19 jaar oud, ongeveer 1,65 m lang en weeg zo'n 45 kg. Ik wil graag aankomen, omdat ik ondergewicht heb en mezelf ook te dun vindt. Ik eet voor m'n gevoel niet bijzonder weinig en ben eigenlijk ook niet erg actief, dus ik denk dat ik gewoon een hoog metabolisme heb. Enige tips voor mij?

    Reageer
    #2

    Voor een gezond gewicht is het belangrijk om te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Dunne mensen van het type 'kan maar blijven eten', eten niet zelden veel brood en andere snelle koolhydraten, terwijl dat juist averechts werkt. Misschien een paar voedingssupplementen om je zenuwstelsel te ondersteunen. Misschien nog advies vragen aan een diëtist.

    Reageer
    #3

    hi,

    ik heb zelf ook onder gewicht gehad en heb toen een voedingsschema van 4500kcal laten opstellen en ben daarbij gaan sporten (voornamelijk krachttraining).

    Eten op regelmatige tijden, veel water drinken en sporten is wat mij heeft geholpen.

    Ik ben 176 en woog 55 kilo, nu weeg ik 70 kilo en heb zelfs nog 80 gewogen, maar dat was een beetje teveel van het goede.

    Reageer
Reageer op: Ik wil aankomen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief