3 “buik” vrag"/> 3 "buik" vragen - Medische Forum - Dokter.nl

3 “buik” vragen

 • #1

  Hoi, ik ben inmiddels bij de diëtiste geweest en we hebben een plan gemaakt om af te vallen. Nou heb ik als motivatie 2 foto's gemaakt voor mezelf.
  Op 1 foto zie ik alleen een soort bult, ik heb het pijltje erbij gezet. Wat zou dat kunnen zijn?

  Ik heb ook best wel veel striae gekregen. Hoe krijg je dat zo snel mogelijk goed weg. Er staan zoveel cremetjes op internet maar wie weet iets wat zeker werkt

  Vraag 3, ik wil voorkomen dat mn buik door het afvallen veel gaat hangen. Nou schijnen daar ook trucjes voor te zijn. Wie weet wat kan helpen.

  Het doel is om volgend jaar zomer minimaal 30 kg lichter te zijn. Dat we op 0,5 kg per week uitkomen. Een zwangerschap niet voorkomen maar ook niet actief proberen zwanger te worden is het advies. Ik ga mn best doen en hoop dat iemand antwoord op mijn vragen heeft.

  Attachments:
  Reageer
  #2

  Ik denk dat je jou vragen het beste met bijvoorbeeld een personal trainer of trainer in een sportschool bespreken kunt.
  Die kent de "truukjes" hoe je met zo min mogelijk "schade " kunt afvallen.
  Maar wat veel belangrijker is, die kan dat aanpassen op jou persoonlijke situatie.
  Dan voorkom je dat je bijvoorbeeld adviezen krijgt om een strakkere buik te krijgen,waarbij je vervolgens een blessure oploopt en stil komt te staan.
  Mijn vriend begeleidt mensen die in GLI trajecten zitten, de aanpak is echt heel persoonlijk voor wie wat het beste werkt om strak in zn vel te komen.
  Wat een crème betreft, zou ik naar de drogist gaan en advies vragen, ook dat is denk ik iets wat je uit moet proberen wat je prettig vindt.

  Reageer
  #3

  sporten en daarmee vet verbranden is het beste middel om een hangende buik zo veel mogelijk te voorkomen. Ik kan zo niet zeggen wat de bult is. Daar zal dan een arts even naar moeten kijken. Het kan vetweefsel zijn. Een goede littekencreme zou de striae wellicht wat kunnen vervagen. Maar helemaal weggaan zullen ze niet. Heeft ok geen zin om daar nu iets aan te doen. Eerst maar eens gaan afvallen

  Reageer
  #4

  Bedankt voor jullie antwoord

  Reageer
Reageer op: 3 “buik” vragen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif