afvallen

 • #1

  Hoi allemaal,

  Ik heb vaak geprobeerd om af te vallen, ik ben 158 lang en weeg 74 kilo. Dit is mijn gewicht al jaren. Iedere keer als ik probeer af te vallen is mijn struikel blok dat als ik zoet en suiker laat staan dat ik duizelig word en mij zelf naar voel dat is altijd de reden dat ik nooit doorzette. Nu ben ik weer begonnen en voel me weer vreselijk. maar ben niet van plan het op te geven. Weet iemand waarom ik me duizelig voel want ik heb mijn groente gegeten en ontbeten alleen geen brood meer en geen suiker meer.

  Reactie
  #2

  laat even je suikergehalte prikken, misschien heb je daar last van.
  je kan je dan meteen door de huisarts ook naar een dietiste laten verwijzen, dan doe je het op een gezonde manier.
  en je kan beter altijd iets te zwaar wegen dan een jojo zijn dus let wel op, langzaam aan, want nu heb je tenminste een stabiel gewicht.
  succes,
  Brenda

  Reactie
  #3

  Suiker is een van de brandstoffen die door het lichaam gebruikt wordt. Suiker kan snel en gemakkelijk worden omgezet in energie. Teveel suiker wordt opgeslagen en omgezet in vet, en vet is veel moeilijker om te zetten in energie. Als je dus geen suiker gebruikt, moet vet worden omgezet in energie (afvallen!) en dat is een stuk moeilijker voor het lichaam. je kunt dan wat moeier worden inderdaad.

  Toch vind ik het verstandig als je zo intensief met jezelf en je gezondheid aan de slag gaat dat je de huisarts op de hoogte stelt van je welbevinden. En misschien is een diabetes onderzoekje ook wel verstandig, want bij suikrziekte heb je ook een beetje de symptomen die je hebt.

  Ga dus even naar je huisarts, dan heb je zekerheid. Er lopen teveel mensen rond die diabetes hebben en het zelf niet weten en daardoor op termijn onnodig grote gezondheidsrisico's lopen.

  Reactie
  #4

  Gewoon voldoende bewegen, je moet wel enige zelfdiscipline hebben, anders kom je niet van je vetrollen af

  Reactie
Reageer op: afvallen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief