halve kilo aangekomen

  • #1

    Ik ben in 4 dagen een halve kilo aangekomen door vakantie, hoe kom ik van die halve kilo af? moet ik dan weer dieten? of gaat het er vanzelf af door me gewone eet patroon op te pakken?

    Reageer
    #2

    Gewone eetpatroon en wat sporten

    Reageer
    #3

    Vrijwel iedereen komt op vakantie aan. voor een groot deel is dat doordat je wat meer vocht kan vasthouden door anders te eten, meer zout ed.

    Om echt een halve kilo aan vet blijvend aan te komen, moet je behoorlijk veel calorieen hebben gegeten. Zeg 3500 calorieen bovenop je normale inname. Dat is echt belachelijk veel. Bovendien zou je dan ook bijna niets verbrand moeten hebben, wat op vakantie vooral gebeurt als je de hele eet en niet beweegt.

    Ik kom elke vakantie meer dan 2 kilo aan, maar weet dat dit kort na thuiskomst alweer normaal wordt.

    Bang zijn voor een halve kilo extra gewicht vind ik wel wat bijzonder. Ik denk dat mijn gewicht elke dag/week wel rondom een halve kilo scheelt. Is ok, mijn gewicht is altijd goed geweest.

    Punt is dat het niet elke week omhoog moet blijven gaan. Maar als dat gebeurt weet je vaak zelf ook wel dat je  iets hebt veranderd aan je eetpatroon of bewegen, of dat er iets anders aan de hand is zoals bepaalde medicatie nemen.

    Maak je geen zorgen. Doe je dat wel, dan ligt daar denk ik meer je probleem. Meer gaan sporten voor een halve kilo na de vakantie is gewoon onzin. Echt onzin.

    Reageer
Reageer op: halve kilo aangekomen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief