vullende voeding die je af laten vallen

  • #1

    hallo,

    mijn vriend wil graag afvallen, het probleem is alleen dat hij heel snel zin heeft in zoete dingen en dat hij heel veel eet en snel na dat hij heeft gegeten al weer honger heeft. heeft iemand een idee wat voor soorten voeding je lang gevuld houden en er voor zorgen dat je afvalt. laatst at hij bijv. ook 3 bananen achter elkaar en had hij nog honger dat helpt dus ook niet.

    groetjes

    Reageer
    #2

    Het is toch vooral en kwestie van beheersen en geen zoete dingen, geen frisdranken, geen snacks, geen fastfood en bewegen

    Reageer
    #3

    Eiwitrijke voeding nemen. Dit laat je langer verzadigd voelen. Qua koolhydraten zorgen dat het uit volkoren producten komt, dit laat je ook langer verzadigd voelen.

    Reageer
    #4

    Zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Ook qua drinken dus. Beter thee of koffie zonder iets erin en veel water. In bananen weinig eiwit dus die vullen niet. Beter dus een banaantje door de - volle - yoghurt met suikervrije muesli. Beter ook matig met tropisch fruit. Bepaalde voedingssupplementen kunnen helpen je bloedsuikerspiegel stabiel te houden. E in edelgistvlokken zit vitamine B, zink en chroom, die goed zijn voor je bloedsuikerspiegel.

    Reageer
    #5

    Is het honger of zin?

    Ik volg zelf een dieet bij een diëtiste, en ik mag als ik een 'goestingske' heb, een paar sneetjes filet de saxe eten. Hier zitten eiwitten in, en niet veel kcal. Wat ook helpt is om een zeer straf (suikervrij!) muntje te eten; door die smaak gaat je zin direct weg.

    Een banaan eten is een dieet vaak ook niet goed. Van alle fruitsoorten zijn bananen en druiven de slechtste. Ik mag er slechts 1 per week eten, en liefst zelfs helemaal geen.

    Alles hangt er natuurlijk van af welk dieet je volgt, maar ik denk dat het belangrijkste dat hij nu kan doen, karakter hebben is.

    Reageer
    #6
    • Meestal duurt 6 maanden voordat je nieuwe eetpatroon went ik ben zelf op dieet al een tijdje advies gevraagt aan diëtist kreeg allerlei papieren mee voor tips &advies weet je precies wat mens nodig heeft   ik woog  zelf boven de 110 kilo ik ben nu 27 kilo kwijt. Ik wil nog minimaal 10 kilo kwijt Belangrijk is ook bewegen ook als is het  voor 30 min of uurtje in begin is het moeilijk.
    Reageer
Reageer op: vullende voeding die je af laten vallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief