Overgewicht

  • #1

    Hallo! Ik ben Tim, 24 jaar en ik heb te maken met overgewicht. Ik ben vrij klein. Ik denk zo'n 1.73. Ik weeg rond de 98 kilo. Ik zou graag terug willen naar 70 - 75 kilo. Waar ik heel bang voor ben is dat ik een slappe huid krijg. Geldt dat ook voor zo'n transformatie? En hoe kan ik dit het beste aanpakken. Zit op deze manier niet lekker in m'n vel.

    Reageer
    #2

    Niet te snel afvallen en sporten... ga voor hulp naar een dietiste

    Reageer
    #3

    Belangrijk is om te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Beter dus een maaltijdsalade met een beetje brood dan een stapel brood met dun beleg. Diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren kunnen helpen je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en de insulinegevoeligheid te verbeteren. Zorgen voor de juiste voedingsstoffen kan de slappe huid ook enigszins tegengaan. Lichaamsbeweging vóór het ontbijt zet de vetverbranding aan.

    Reageer
Reageer op: Overgewicht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief