Afvallen lukt mij niet… help!

  • #1

    Hey
    Ik ben 16 jaar en 1.65 en weeg 67
    Ik wil erg graag wat afvallen maar het lukt mij gwn weg niet. Ik sport veel en eet erg gezond thuis. Mijn ouders letten erg op het eten. Maar afvallen ho maar. Ik dacht aan laxeermiddelen maar is er niet een ander iets dat je laat afvallen?

    Help graag

    Reageer
    #2

    Eet je gezonde dingen of heb je een gezond voedingspatroon? Belangrijk is om snelle suikers, vooral geraffineerde suikers, zoveel mogelijk te vermijden. Beter wat meer complexe koolhydraten en die combineren met wat eiwitten, gezonde vetten en voldoende vezels. Hierdoor worden de suikers langzamer opgenomen en krijg je minder vetopslag. Beter dus volkoren producten dan witte macaroni of witte rijst. Je kan eens googlen op insulineresistentie. Op jessevandervelde.com artikelen hoe je van een suikerverbrander een vetverbrander wordt. Het beste is om regelmatig te eten maar ook niet te vaak.

    Natuurlijk ook zorgen voor voldoende lichaamsbeweging, liefst al voor het ontbijt, al is dat vaak lastig in combinatie met school of werk.

    Reageer
Reageer op: Afvallen lukt mij niet… help!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief