abces (granuloom)

 • #1

  Ik heb een operatie ondergaan aan de endeldarm en er is een lekkage opgetreden. Dat betekent nu een soort abces (granuloom) dat dag en nacht uitstraalt vanaf de plek waar het zit (links onder naast mijn stuitje resp. naast mijn ruggegraat. Waarschijnlijk drukt de bult ergens op een zenuw. Maar de chirurg zegt dat het vanzelf weg moet gaan. Hoe lang kan dat dan duren denk ik dan? Ik moet weer een paar dagen naar het ziekenhuis maar kan op die plek niet (stil) liggen.
  Ik vermoed dat er meer mensen zijn die ooit zo,n abces (granuloom) hebben gehad want de complicatie van deze ingreep is 5% lekkage.
  Wie heeft een oplossing?
  [email protected]

  Reactie
  #2

  Wat een nare en vervelende complicatie. Gelukkig ben je onder behandeling van een zorgzame neurloog die je gerustgesteld heeft. Wees geduldig en neem de tijd om het tot rust te laten komen.

  Als je twijfelt of als je je zorgen maakt, of als je signalen hebt dat het niet goed zit, talm dan niet en neem contact op met de neurloog. Dat heeft hij je ook gevraagd en geadviseerd te doen als het anders zou lopen dan hij verwacht had.

  Dus luister goed naar je arts, wat hij vertelt om je gerust te stellen maar ook naar wat alarmsignalen zijn en signalen om dus aan de bel te trekken.

  Bij twijfel bel je gewoon even met de assistente.

  Reactie
Reageer op: abces (granuloom)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief