Abces?

  • #1

    Hallo,

    Vorige week donderdag is mijn rechter verstandskies onder door de kaakchirurg verwijderd. Hij zat deels nog in het bot, behoorlijk vast en wat gedraaid. Hoop gedoe om m eruit te halen. Dezelfde middag ben ik terug geweest omdat de wond bleef bloeden. Er is iets in de wond gestopt om de stolling te bespoedigen.
    Pijn bleef lange tijd aanwezig en mijn wang werd enorm dik en er was een verdikking te voelen. Ik proefde telkens al pus, tot ik na een aantal dagen bemerkte dat bij het drukken op de bult van mijn wang er ontzettend veel troep uit de wond kwam. Terug naar de kaakchirurg, die een ontsteking constateerde en een kuur voorschreef. Deze kuur is vandaag afgelopen (5 dagen). De wond is gesloten, dus troep kan er niet meer uit. De bult is echter nog aanwezig in mijn wang en ontzettend hard. Het zal wel een abces zijn? Gaat dit vanzelf weg of moet ik toch weer terug naar de kaakchirurg?

    Mvg

    Reageer
    #2

    Ik zou er toch maar mee teruggaan.

    Reageer
    #3

    Vervelend... moet ik morgen voor de vierde keer terug ?
    Kan je lichaam zoiets zelf opruimen overigens? Of zal het snijwerk worden ?

    Reageer
    #4

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen

    Reageer
Reageer op: Abces?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief