Body Stress Release goede of slechte ervaringen?

 • #1

  Beste allemaal,

  Al een enige tijd heb ik last van mijn rechterbeen. Ik overweeg om BSR te gaan doen, op internet lees ik heel veel positieve ervaringen met BSR, en heel weinig negatieve reacties. Ik heb gelezen dat ze bij een BSR sessie met zachte drukjes werken maar bij de wervelkolom wel wat hard? Is dat wel goed? Graag zou ik meer over andermans ervaring hiermee willen weten, zoals bijv. hoeveel sessies nodig gehad etc? Ik zou graag willen weten waar ik aan begin. Ik hoop dat er iemand is die zijn/haar ervaring wilt delen?

  Reageer
  #2

  Ik heb een stuk of 6 sessies gehad, ik merkte daarna wel iedere keer dat ik moe was. maar helaas heeft het mijn probleem na 7 sessies niet verholpen en ben ik toen gestopt omdat ik geen verschil merkte maar het wel erg duur vond

  Reageer
  #3

   

  Fijn om te weten. Er is niet echt veel informatie over BSR. Ik ben inmiddels gewoon begonnen en merk dat de releases wel heftig zijn. Ik voelde mijn stuitje gaan zoemen en overal hier en daar pijntjes. De behandelaar zei dat dit normaal is en dat ik moet volhouden. Ik kijk het nog even aan.

  Reageer
Reageer op: Body Stress Release goede of slechte ervaringen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief