Body stress release

  • #1

    Na elke behandeling van BSR overspoeld het me telkens opnieuw met spierspanning, een constant vol hoofd en huilbuien,kan hierdoor nauwelijks nog prikkels verdragen en voel me zeer slecht,dit gaat nu zo al 3 mnd en 11 behandelingen om de 2 weken,behalve 1 week toen er bijna 4 weken tussen de behandelingen zaten en het de laatste week wat opknapte,net of krijgt mijn lichaam niet de tijd om te herstelle.wie herkent dit?

    Reageer
    #2

    Misschien niet de methode voor jou. Belangrijk is wel om ook te zorgen voor goede voeding, misschien wat supplementen. Als bsr niet prettig werkt voor jou dan kijken voor iets anders. Je intuïtie volgen.

    Reageer
    #3

    Hoi Rem,

    Ik herken mij helemaal in jou klachten. Nou heb ik ongeveer de zelfde klachten overgehouden aan de BSR. Ik denk dat mijn lichaam niet goed reageert op de BSR. Ik ben met de BSR gestopt en vitamine B-complex gaan slikken van Solgar en ik knapte al snel weer op. Ik zou gewoon je eigen weg volgen en geen BSR meer gaan doen.

    Reageer
    #4

    Ik heb juist hele goede ervaringen et BSR.  Na de eerste behandeling had ik vooral erg last van hoofdpijn en rillingen over heel mijn lijf maar na 6 behandelingen kan ik zeggen dat ik er alleen maar baat  bij heb. Geen pijn meer in nek en schouders geen hoofdpijn meer en de spanningen  in mijn lijf zijn bijna niet meer aanwezig. Het is geen tovenarij waarbij alles na enkele behandelingen over is.  Het heeft tijd nodig en bij de een duurd het langer of korter dan de ander.

    Reageer
    #5

    ik hen nu 2 keer bar behandeling de eerste keer wel mijn rugpijn weg maar avonds heel erg duizelig daarna ging het een paar dagen beter Maar bij de tweede sessie wauw avonds kreeg een heel.snel.kloppend hartritme en.kon ik niet op mijn benen staan zo beefden ze en mijn handen trilden zo erg Heb een tabletje tegen de hartritme aanval Dievik in het verleden ook had Mojn kleindochterheeft een taxi gebeld en me naar eerste hulp.olvg gebracht Hart ritme was weer goed masr volgens de arts reageer ik erg op bodystress release mocht naar huis maar gisterochtend naar de huisdokter mijn bloeddruk. was hoger dan normaal bij mij en vreselijke pijn op de plek in het kuiltje tussen mijn borsten maag de dokter denkt dat ik veel te heavy.reaheer op BSR dus ik ga geen derde sessie doen.veel te veel angst ik.boel me nu nog steeds niet echt lekker ik ben 70 jaar.en.kan.niet tegen die bijwerkingen Het viel.me erg tegen.rugpijn is wel weg maar ik vond de bijwerking echt heel erg

     

     

     

     

    Reageer
    #6

    sorry voor de spelfouten iets te vlug getikt

    Reageer
    #7

    Door BSR is er disbalans ontstaan in o.a. mijn spieren waardoor ik al bijna sporten  en bewegen nauwelijks mogelijk is.

    Reageer
    #8

    Ik bedoel dat ik al tien jaar niet meer kan sporten en moeite heb met bewegen. Deze disbalans is ontstaan tijdens BSR behandelingen!

     

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Paul, waar heb je precies last van? Hoeveel sessies heb je toen gehad? Graag zou ik meer over je ervaring willen weten.. Ik overweeg om met een BSR behandeling te beginnen.. ik zie heel weinig negatieve reacties hierover op internet maar heel veel positieve ervaringen.. maar wil wel weten waar ik aan begin

    Reageer
    #10

    Als ik jouw verhaal lees denk ik dat jij niet bij een gediplomeerde body stress release bent geweest want dan ontstaat die klachten die jij beschrijft!!! Als het je lukt probeer eens meditatie muziek op te zetten, dit geeft vaak rust in je hoofd. ??

    Reageer
    #11

    Hoi

    Kan iemand mij vertellen wat het verschil is tussen haptonomie en BSR therapie?
    Is het een goede aanvulling op elkaar of staat het totaal los van elkaar en ga je naar 1 van de 2 toe voor behandelingen?

    Reageer
    #12

    Body stress release is juist een lifesaver voor mij. Maar spieren releasen wel en dat kan voor spiertrekkingen zorgen en ook dat emoties los komen. Misschien is het wijs om via lichaamsgerichte therapie aan die opgeslagen emoties te gaan werken.

    Reageer
Reageer op: Body stress release


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief