Body stress release

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Na elke behandeling van BSR overspoeld het me telkens opnieuw met spierspanning, een constant vol hoofd en huilbuien,kan hierdoor nauwelijks nog prikkels verdragen en voel me zeer slecht,dit gaat nu zo al 3 mnd en 11 behandelingen om de 2 weken,behalve 1 week toen er bijna 4 weken tussen de behandelingen zaten en het de laatste week wat opknapte,net of krijgt mijn lichaam niet de tijd om te herstelle.wie herkent dit?

  Reactie
  #2

  Misschien niet de methode voor jou. Belangrijk is wel om ook te zorgen voor goede voeding, misschien wat supplementen. Als bsr niet prettig werkt voor jou dan kijken voor iets anders. Je intuïtie volgen.

  Reactie
  #3

  Hoi Rem,

  Ik herken mij helemaal in jou klachten. Nou heb ik ongeveer de zelfde klachten overgehouden aan de BSR. Ik denk dat mijn lichaam niet goed reageert op de BSR. Ik ben met de BSR gestopt en vitamine B-complex gaan slikken van Solgar en ik knapte al snel weer op. Ik zou gewoon je eigen weg volgen en geen BSR meer gaan doen.

  Reactie
  #4

  Ik heb juist hele goede ervaringen et BSR.  Na de eerste behandeling had ik vooral erg last van hoofdpijn en rillingen over heel mijn lijf maar na 6 behandelingen kan ik zeggen dat ik er alleen maar baat  bij heb. Geen pijn meer in nek en schouders geen hoofdpijn meer en de spanningen  in mijn lijf zijn bijna niet meer aanwezig. Het is geen tovenarij waarbij alles na enkele behandelingen over is.  Het heeft tijd nodig en bij de een duurd het langer of korter dan de ander.

  Reactie
Reageer op: Body stress release
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief