Pil vergeten 1 dag meteen ongesteld

  • #1

    Hay,
    ik ben voor het eerst op dit forum, dus ik hoop dat ik het allemaal in de juiste topic plaats maar:
    Ik heb een vraag en hoop dat iemand mij eea kan uitleggen ik heb twee maanden mijn pil doorgeslikt (drie maanden geleden begonnen met de pil). nu ben ik afgelopen zaterdag mijn pil vergeten maar heb die de volgende middag ingenomen. (zat niet meer dan 36 uur tussen).
    Nu ben ik toch ongesteld geworden. Is dit normaal, zo snel? En moet ik nu de strip (zat in de tweede week) afmaken of gewoon een stopweek inlassen?
    Ik heb in het verleden voor vakanties en de mogelijkheid van het doorslikken wel eens de pil gehad, toen ben ik het drie dagen vergeten , na die drie dagen toch weer doorgeslikt maar ben toen toch ongesteld geworden (logisch) maar door het doorslikken bleef ik wel 2 weken ongesteld.
    Zal dit nu , ongeachte of ik stopweek inlas of doorslik, weer het geval zijn?

    Reageer
    #2

    Het kan gewoon een doorbraakbloeding zijn die tijdens het doorslikken van de pil best wel eens kan voor komen. Of het door de pil komt die je later hebt ingenomen is niet te zeggen, maar ook dat zou kunnen. Je kunt de strip gewoon afmaken of een stopweek inlassen. Die keuze is aan jou. Of je dan weer een bloeding van 2 weken krijgt kan niemand je zeggen. Dat zulk je dan even moeten afwachten.

    Reageer
Reageer op: Pil vergeten 1 dag meteen ongesteld


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief